A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A székely hazafiakért...

Nyílt levelet intézett tegnap Beke István felesége az RMDSZ összes parlamenti képviselőjéhez. Az alább olvasható dokumentumban Beke Csilla felrója a honatyáknak, hogy másfél hónapja nem tettek semmi érdemit az ügy előmozdításáért. Ezért arra kéri az RMDSZ politikusait, látogassák meg Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt a csíkszeredai börtönben, hogy első kézből szerezzenek információt helyzetükről.

Tisztelt képviselő úr, tisztelt szenátor úr,

Beke István, és Szőcs Zoltán, 2018.július. 4-e óta ártatlanul börtönben sínylődik, kitéve további meghurcoltatásoknak!

A július 12-i tüntetésen összefogást hírdetve jelentek meg az erdélyi pártok, tanácsok, civil szervezetek képviselői, az RMDSZ képviseletében Fejér László-Ödön szenátor úr.

Az összefogás ígéretében szeretném önöket megszólítani, mint olyanok, akik „megvédik a közösséget, akik megteremtik a biztonságot számukra.”…”Kiállnak. Képviselnek. Kiharcolnak….Nyilvánosságra hoznak minden támadást, minden jogsértést….Kiharcolják az igazukat!” – Ezeket önök mondták, vállalták, a honlapjukon megjelenő hitvallásuk!

Tegyék meg! Ez, itt most nem a várakozás ideje!

A közösség amelyben élünk, és nemcsak, a civil szervezetek, a Kisebbségi Jogvédő Intézet, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, a magyar kormány, magyarországi politikusok,a kisebb erdélyi pártok , és erdélyi politikusok az igazság pártján állnak, és próbálnak tenni érte!

Kérem, mutassák ezt meg Önök is, vezetői szinten, tettekben!

Ha a szabadság miatt úgy gondolják, több mint másfél hónapja, hogy tehetetlenek, habár lennének eszközeik tájékoztatni a nemzetközi közvéleményt, a jogsérelmekről tájékoztatni a politikai súllyal bíró országok nagykövetségeit , a fiúk által a közösséget ért támadásokra tudnának érdemben válaszolni, ki tudnának állni és beszélni arról, hogy az ártatlanság és a jog tiprása mindennapos a tárgyalótermekben a legfelsőbb szinten is, stb. éljenek jogukkal, látogassák meg a fiúkat most már a csíkszeredai börtönben, ahol közvetlenül biztosíthatják őket támogatásuk valódi tartalmáról, és tájékozódhatnak arról, hogy milyen az élet négy fal között ártatlanul!

(Feketehalmon 11 napba tellett az evőeszközvásárlás jóváhagyása, átszállításukig nem engedélyezték a szükséges gyógyszerek bevitelét,többször is visszaküldve azokat, de felajánlották a kivizsgálást Jilavan, a karantén a 21 nap helyett majdnem duplája lett, minimális jogokat sem engedélyezve, maximális biztonságú börtönbe akarták küldeni őket, majd visszamenőleg megváltoztatták döntésüket, kétszer elutasították a konzulátus képviselőinek látogatását, joguk volt kussolni, ha nem akartak nem megfelelő viselkedés miatt jelentést kapni!)

A 254/2013-as törvényben minden erre vonatkozó hivatkozást megtalálnak, így a látogatást nem a család látogatásaiból fogják leszámolni.

Köszönöm azoknak a poltikusoknak, aki már tettek az ügy érdekében, tisztelettel kiemelve Kulcsár Terza József parlamenti képviselőt, aki első perctől bízott ártatlanságukban, az igazság mellett állt, és áll.

E sorokat az RMDSZ honlapján szereplő, e-mail címmel rendelkező, minden képviselőnek és szenátornak elküldtem, ezt követően teszem nyilvánossá.

Köszönettel,
Mi, még mindig igazságot akarunk! Reméljük, hogy Önök is!
Beke Csilla
2018. augusztus 19.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések