A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A gyógyszereket is lepipálja, és megtisztítja a májat a mérgektől a csodanövény: a gyógyszerlobbi próbálja titkolni

Szinte bármilyen károsodást regenerál, valóságos méreg megsemmisítő! Az édes csoda, melynek hatásairól sokszor hallgatnak, pedig nagy segítség lehet!
A természet patikája az egyik legszínesebb, és egyben leghatásosabb patika a világon, számos olyan különféle növénnyel, melyek önmagukban fogyasztva, vagy feldolgozva, főzetként is kiválóan alkalmasak egyes betegségek, tünetek megszüntetésére
A nyugati orvoslást mérföldekkel elhagyják sokak szerint a természetes gyógymódok, és az Ajurvédikus orvoslás által nyújtott módszerek.
Az egyik legjobb gyógynövény a májra nem más, mint az édesgyökér. Az édesgyökérnek számos olyan kedvező hatása van ugyanis a májadra, mely segít kipucolni belőle a különféle, a napok, hetek, hónapok alatt felgyülemlett méreganyagokat.

Az Ajurvédikus orvoslás nem véletlen volt már kezdetek óta tisztában a kedvező hatásával. A májat olyan nagymértékben képes regenerálni, hogy a súlyosabb, méreg okozta károsodásokat is képes viszonylag gyorsan gyógyítani.

A benne lévő különféle enzimek ugyanis egy csapásra képesek blokkolni a máj károsodását, a méreganyagoktól.

Ez egy olyan egyedülálló tulajdonság, melyre a modern és pénzbe kerülő pirulák képesek csak, de ezek sem elég hatékonyak, ráadásul nem is természetesek.

Egyfajta természetes detoxikáló szer, mely a szervezetben fellépő gyulladás kezelésére és gyomorbántalmakra egyaránt hat.

Mindemellett vizelethajtó, illetve különösen ajánlott a vese- és epekő kezelésekor. A számos gyógyhatását figyelembe véve, nem véletlen, hogy az édesgyökér egyre több készítmény alkotóelemévé válik napjainkban.

Egyes friss kutatások azt bizonyítják, hogy hatásos lehet a májban kialakuló krónikus gyulladások ellen is.

Sőt, egy kísérleti hipotézis szerint akár rákellenes hatása is lehet, mivel több meggyőző kísérlet keretében hatásosnak bizonyult a májban növekedő daganatokkal szemben, egereken végzett kísérletek alapján.

A máj mérgektől való súlyos károsodásának mértéket zéróra képes csökkenteni, ezzel pedig akár a kemoterápia hatásai is jelentősen enyhíthetők.

A modern orvoslás azonban nem használ a kiegészítő kezelésként egyelőre, bár vannak ilyen irányú javaslatok.

A gyógyszeripar az édesgyökér kivonatot tartalmazó készítményeket mára erősen megbélyegezte, mivel természetes anyagokból áll, és nem szabadalmaztatható, ily módon nem lehet pénzt keresni vele, vágy jelentős pénzekért eladni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések