A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videóra vette az egyik utas, ahogy lezuhan a lángoló repülőgépük

Az egyik utas videóra vette telefonjával, ahogy a hajtómű lángra kap, a gép pedig nem sokkal később lezuhan.
Ahogy arról korábban írtunk, a múlt héten lezuhant egy repülőgép Dél-Afrikában. A fedélzeten 19 ember tartózkodott, s a felszállás után nem sokkal jelentkezett a hajtóművet érintő probléma. 

A gép egy, a repülőtértől pár kilométerre fekvő tejüzembe csapódott, amelynek három munkása megsérült, egyikük életét vesztette, ahogy a gép fedélzeti mérnöke is. 

A gép két ausztrál származású pilótáját jelenleg is a johannesburgi Milpark Kórházban ápolják, mesterséges kómában tartják őket.

A news.com.au birtokába jutott egy felvétel, amelyet a gép egyik utasa készített a telefonjával. A videón jól látszik, ahogy a hajtóművet ellepik a lángok. Kisvártatva elsötétül a kép, és csak egy hatalmas robaj hallatszik, ahogy a gép becsapódik.


A 64 éves Convair CV-340 típusú gépet a tervek szerint az élményparkként is működő Aviodrome repülőgép-múzeumba szállították volna Hollandiába.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések