A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szívszorító vallomás: Az édesanyja elvesztéséről beszélt Baby Gabi

Ezt mondta az anyukájáról.
Nagyot fordult Baby Gabival a világ, ugyanis átlépte a bűvös negyedik X-et. Az ikrei mellett nincs sok ideje pihenni, ugyanis a fiúk már hamarosan 2 évesek lesznek és huncutságban valószínűleg nincs párjuk. Az énekesnő beszélt édesanyja elvesztéséről is, elárulta, már nem sír, ugyanis gyerekei vették át a főszerepet az életében.

"Nagyon sokat gondolok rá, rengetegszer. Amikor megszülettek, az esküvő, egy-egy nehezebb nap, amikor már én is annyira elfáradok, amikor már aznap a nem is tudom hányadik gyógyszert kell nekik beadni, ha betegek. Csak látom, hogy ott fekszenek jobbra, fekszenek balra, és ilyenkor olyan jó lenne, ha ott lenne. Tehát nagyon sokszor van ilyen. De most már érdekes, nem sírok. 20 év után már annyira éltetnek a gyerekek, hogy sokat gondolok rá, és sokszor érzem azt, hogy de jó lenne, ha itt lenne, de most már ilyen jó érzéssel gondolok rá" - mondta Gabi.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések