Hirdessen itt

Szabó Zsófi komoly döntést hozott meg a kisfiával kapcsolatban

Azt is elmagyarázta, miért.
Kevesebbet fogjuk látni Szabó Zsófi tündéri kisfiát, Mendelt. A műsorvezető ugyanis nemrég úgy döntött, hogy nem tesz fel annyi képet a piciről.

Instagramon tette a bejelentést: havonta egy képet oszt meg róla.

Részletesen leírta, miért:

"Igyekszem nem olyan sokat posztolni Mendelről, ezért is ha megfigyeltétek leginkább insta storyban vagyok aktív. 
Nehéz megítélni egy gyermek "mutogatásánál" hol a határ, inkább azt mondanám KINEK HOL. 
Szóval havi egy (két) posztnál egyeztem meg magammal. Remélem amikor Mendel idősebb lesz nem haragszik meg érte... 
De mit tegyen egy szülő, aki életében semmire nem volt még ennyire büszke? Ha egyszerűen ég a vágytól, hogy az egész világ lássa milyen tökéletes gyermeke van? Ismerős? 
Szerintem ezzel mindenki így van! Azt pedig, hogy mennyi betekintést engedünk az életünkbe, mindenki maga dönti el... Egy biztos: sosem voltam még ilyen boldog, ilyen büszke, ilyen szeretettel teli és sosem tudok elég hálás lenni a jóistennek, hogy ilyen életet adott"

Igyekszem nem olyan sokat posztolni Mendelről, ezért is ha megfigyeltétek leginkább insta storyban vagyok aktív. Nehéz megítélni egy gyermek “mutogatásánál” hol a határ, inkább azt mondanám KINEK HOL 🤷🏼‍♀️ Szóval havi egy (két😅) posztnál egyeztem meg magammal 🤦🏼‍♀️ Remélem amikor Mendel idősebb lesz nem haragszik meg érte... De mit tegyen egy szülő aki életében semmire nem volt még ennyire büszke? Ha egyszerűen ég a vágytól, hogy az egész világ lássa milyen tökéletes gyermeke van? Ismerős? Szerintem ezzel mindenki így van 😍❤️🙏🏼 Azt pedig, hogy mennyi betekintést engedünk az életünkbe, mindenki maga dönti el... Egy biztos: sosem voltam még ilyen boldog, ilyen büszke, ilyen szeretettel teli és sosem tudok elég hálás lenni a jóistennek, hogy ilyen életet adott ❤️🙏🏼
Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések