A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pécsi Ildikó elmondta, milyen az életük mostanában: "Nagyon sok pofont kapok igazságtalanul"

Elmondta, mit élt át az elmúlt időben.
Szörnyen megviseli a 6 éve tartó pereskedés Pécsi Ildikót. Bár a bíróság most az ő javára döntött, az elmúlt időszak komoly megpróbáltatás volt a színésznőnek.

"Nagyon sok pofont kapok igazságtalanul, de sok szeretetet és megértést is. Testileg és lelkileg is megviselt a peres időszak, de a férjem és a fiam szeretete, illetve azoké, akik mellettem állnak, mindent felülír" – mesélte Pécsi Ildikó a Ripostnak. – "Az utcán és a boltban is rendszeresen odajönnek hozzám az emberek, bíztató szavakat mondanak, vagy egyszerűen csak megsimogatnak. Ez a szeretet tart engem életben. A rengeteg méltatlanság és hazugság ellenére, ami tönkretett minket, a Jóisten és jóakaróink segítenek átvészelni ezt az időszakot."

A színésznő és férje, Szűcs Lajos pár hónap múlva csodás ünnepet tartana, 2019 januárjában lesz az aranylakodalmuk, ám a családi hábrú erre is rányomja a bélyegét.

"Jövőre lesz az 50. házassági évfordulónk, remélem, a jóisten megsegít minket és együtt ünnepelhetünk az én édes, drága, jó Lajosommal" – mondta Pécsi Ildikó egy korábbi interjúban. – "Mindkettőnk egészsége megromlott a családi háború miatt, aminek nem is látjuk a végét. Bízom benne, hogy még az idén befejeződik a pereskedés, és az aranylakodalmunkat tényleg nyugalomban ülhetjük meg."

BulVáros

BulVáros. 3.7K likes. A BulVáros egy frissen induló Bulvár híreket közvetítő facebook oldal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések