A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palvin Barbinak és Hosszú Katinkának hatalmas élményben volt része a Hungaroringen

Palvin Barbi csütörtök este óta Budapesten van és javában zajlanak körülötte az események. Először a Mercedes-Benz, Fashion Street és Tommy Hilfiger által szervezett partin vett részt, amit a Fashion Street 10. születésnapja alkalmából rendeztek meg. 
Itt régi jó barátjával Lewis Hamiltonnal jelent meg és már ekkor kijelentette, hogy biztosan kimegy majd a Hungaroringre. Barbi ma meg is jelent a Forma–1-es Magyar Nagydíj helyszínén és hatalmas élményben volt része. 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A szupermodellhez a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka is csatlakozott és a két szépség kipróbálhatta, milyen az igazi száguldás a pályán. Baumgartner Zsolt egy kétüléses autóval hajtott végig velük a helyszínen. 


Mindketten azt nyilatkozták, hogy félelmetes, de megunhatatlan volt számukra a száguldás. Barbi még sofőrként is szívesen kipróbálná magát, viszont egyelőre még nincs jogosítványa. 


Annyi biztos, hogy nagyon jól szórakoztak! 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések