A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A rendőrség is nyomoz a szeghalmi birka ügyében: nem mindennapi dolgot művelt az állat

A különös eset egy héttel ezelőtt történt Szeghalom mellett, de a nő azóta nem tud lábra állni.
Meg kellett műteni a térdét annak a nőnek, akit egy héttel ezelőtt biciklizés közben egy birka öklelt fel a Berettyó folyó gátján Szeghalom és Darvas között. A szerencsétlenül járt biciklis a Békés megyei hírportálnak mesélt a balesetről, melynek ügyében azóta nyomozást rendeltek el.

Éva és párja a Berettyó-folyóhoz indultak biciklivel, azonban a Darvast Szeghalommal összekötő gáton egy őrizetlenül hagyott birkanyáj szegődött melléjük.
– Mögöttük haladtunk egy jó darabon. S mivel a leghátsó állatok egyike többször meg akart minket támadni, leszálltunk a bicikliről, amit magunk előtt tartva próbáltunk védekezni. Végül lementek a gát tetejéről. Gondoltuk, gyors elhaladunk mellettük, felpattantunk a biciklire, de amikor melléjük értünk, az a birka, amelyik többször fenyegetett minket, hirtelen elindult és fejjel nekiment a térdemnek, ami azonnal eltört – elevenítette fel a történteket a lapnak Éva.
Nem sokkal később kiderült, hogy a nyáj a gátőrhöz tartozik, akitől Éva párja megpróbált segítséget kérni, de az elhajtotta. A pár így kénytelen volt értesíteni az egyik rokononukat, aki a berettyóújfalui kórházba vitte autójával a sérült nőt.

Éva azóta nem tud lábra állni, elmondása szerint még legalább hat hétig a munkáját sem tudja elvégezni. A lap értesülései szerint a sértett feljelentést tett, így a Szeghalmi Rendőrkapitányság jelenleg gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával nyomoz az ügyben. 

A beol.hu értesülései szerint azt azonban korántsem lesz egyszerű megállapítani, hogy ki lehet a felelős a történtekben: a gátoldalon található behajtani tilos táblánál ugyanis nem szerepel kiegészítő tábla, amely megengedné a kerékpárral történő behajtást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések