A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy vihart kavart a libanoni polgármester, aki sortnadrágos rendőrlányokkal dobná fel a turizmust

Tény, hogy gyönyörű lányokat válogattak, de egy jórészt muzulmán országban ez nem olyan egyszerű. Mutatjuk a videót a sortos 'elitkommandóról.'
A libanoni város, Brummana vezetője, Pierre Achkar nem csinál titkot abból, hogy "sokkolni" akar a sortnadrágos rendőrlányokkal, akiket egyébként csak nyárra, idénymunkára, és kizárólag közúti szolgálatra alkalmaznak. A polgármester a BBC riporterének elmondta, hogy a célja a turizmus fellendítése.

"Azért, mert csinosak. Mindenki szereti, ha valaki csinos. Miért, legyenek csúnyák? A világ változik." - mondja a városvezető.

A lányokat nem feszélyezi a viselet, azt mondják, egyrészt azért nem annyira rövid, másrészt sok bókot kapnak, és ezzel is megmutathatják, hogy a libanoni nők ugyanolyanok, mint bárhol máshol. A kezdeményezés helyben és a közösségi médiában is erősen megosztó: sokan nem tartják illendőnek a dolgot, van, aki szerint az ötlet egyszerűen szexista, mások pedig azt kérik számon, hogy akkor miért nincsenek sortban a rendőrfiúk is.




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések