Hirdessen itt

Mi történt vele? Ezt csinálja a Barátok közt után Deutsch Anita

Az RTL Klub közkedvelt sorozatának egykori szereplője, Deutsch Anita elárulta, mivel foglalkozik, mióta nem szerepel a Barátok köztben.
Deutsch Anita, akit a Barátok köztből ismerhetünk, szerdán reggel az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett. A Barátok közt Szilágyi Andreájától megtudhattuk, mivel is foglalkozik, amióta elbúcsúzott szerepétől: a 43 éves színésznő akkor, amikor nem a színpadon és nem a kamera előtt áll, a Budafoki Bornegyed művészeti vezetőjeként tevékenykedik, erről pedig részletesen is beszélt a reggeli műsorban:

„Nem borokat mutatok be, hanem a művészeti vezetője vagyok a budafoki pincejáratnak. Ez azt jelenti, hogy itt, Budafokon minden hónap első szombatján 14 helyszínen, fantasztikus pincékben borkóstolók, pinceséták és kulturális programok vannak, amelyekért én felelek” – számolt be munkájáról Deutsch Anita, aki azt is elárulta, mostanra megszerette a bort.


Így néz ki alig több mint egy hónappal szülése után Farkasházi Réka

Az RTL Reggeli című adásában Skype-on keresztül érték el Farkasházi Rékát, aki alig több mint egy hónapja adott életet harmadik babájának. A színésznő saját bevallása szerint nagyon fáradt, de nem lehet nem észre venni, hogyan ragyog sminktől mentes természetes arca, mennyire jót tett neki az anyaság. Csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések