A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kylie Jennerre ráijesztettek a trollok, most mégis újra kislányáról posztol

Korábban azt mondta, nem tesz fel több képet Stormiról.
Nem kis meglepetést okozott, amikor néhány héttel ezelőtt Kylie Jenner minden fotóját törölte kislányáról, Stormi Webster-ről, majd egy kommentjében elárulta, hogy jó ideig nem szándékozik új tartalmat posztolni csemetéjéről. A kifakadás okát egészen eddig homály fedte, mindenesetre már akkor is sejtettük, hogy Kylie nem bírja sokáig az Insta-megvonást.

A közösségi média koronázatlan királynője ezennel visszatért, és nem csak magáról, hanem végre Stormiról is újabb fotót töltött fel Snapchatjére. Az elsőn édesanyja ágyán alszik a kisbaba, a másodikon pedig Kylie mellkasán pihen, és a jelek szerint senki és semmi nem zavarhatja meg a nyugalmát.

A valóságshow-sztár továbbra sem nyilatkozott korábbi eltűnéséről, azonban egy barátja elárulta a The Sun-nak, hogy Kylie a rosszindulatú trolloktól szerette volna megóvni csemetéjét. A híresség posztjai alá rengeteg felháborító és ijesztő komment érkezett - egyesek csúnyának nevezték Stormit, mások pedig az elrablásával "viccelődtek" - , így Kylie szinte sokkos állapotban törölte le korábbi képeit. Azonban úgy tűnik, azóta helyreállt a rend és a sztármama is megnyugodott, hamarosan újabb fotósorozatokat láthatunk kislányáról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések