A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Lopez szerint minden 33 év alatti pasi reménytelen eset

Az énekesnő egy lánynak adott randitanácsokat, és közben kíméletlenül elmondta véleményét a mai férfiakról.
Mindig is tudtuk, hogy Jennifer Lopez egy igazi randiguru, hiszen már a Szeretném, ha szeretnél című filmben is bebizonyította, hogy pontosan tudja, mi a jó kapcsolatok receptje. Naná, hogy minden lány ölni tudna a tanácsaiért, és legnagyobb örömünkre J-Lo végre kifejtette véleményét egy Tinder-felhasználónak.

Az applikáció SwipeSessions videójában Brooke Ansley-vel beszélgetett az énekesnő, és kerek-perec elmondta a lánynak, milyen pasikat érdemes kerülni.

Brooke nemrégiben regisztrált Tinderre, és elmondása szerint egy igazi, férfias társra vágyik, azonban nem tudja, kivel kellene randiznia párjai közül. J-Lo Brooke-kal közösen pörgette végig a potenciális jelöltek képeit, és bizony kíméletlenül elmondta véleményét minden srácról.

Lopez kijelentette, hogy csakis 33 év feletti pasik jöhetnek szóba, ugyanis ezen kor alatt minden srác reménytelen eset.

(Oké, nem szép dolog általánosítani, de köztudott tény, hogy a férfiak később érnek.)

Az énekesnő kedvence egy Levi nevű srác lett, akinek elküldte egyik dalszövegét, ő pedig rögtön egy J-Lo giffel reagált. Nem meglepő módon rá szavazott az énekesnő.

Nos, ha komoly kapcsolatra vágysz, valóban érdemes megfontolni a híresség tanácsait..




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések