A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kivillant Britney mellbimbója

Felforrósította a hangulatot Britney Spears marylandi koncertjén, ahol lenge ruhájából egy óvatlan pillanatban, tánc közben kibuggyant a keble, így közszemlére tette a díva egyik mellbimbóját.
Britney egyáltalán nem vette észre a dolgot, ezért két percen keresztül ugyanúgy énekelt és táncolt, mintha mi sem történt volna.

A popsztár már hozzá van szokva a hasonló helyzetekhez, 2016-ban szintén elcsúszott a fellépőruhája, ám akkor szerencsére azonnal észrevette a villantást, és gyorsan eltakarta a keblét.


– Úgy voltam vele: hogy úristen! Ez még sosem történt meg velem! Szóval csak eltakartam magam, majd az egyik táncosom, Zack egy inget adott nekem. Sokan cikinek találták, de azért elég vérpezsdítő és laza volt ennek ellenére – mesélte akkor Britney, aki újra kiváló formában van, amelyet részben személyi edző kedvesének, Sam Asgharinak is köszönhet, akivel rendszeresen együtt tréningeznek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések