A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az év kamuja: íme az igazság a foci-vb horvát hőseiről

Kamu volt, nem adja teljes vb-keresményét a szegény gyerekeknek a horvát fociválogatott - derült ki. Az ezt ígérő levelet valójában egy horvát újságíró írta.
Az EFE spanyol hírügynökség a Dnevno horvát portálra hivatkozva közölte: Igor Premuzic újságíró a valódi szerzője annak a levélnek, melyet Zlatko Dalic szövetségi kapitány nevében írt és melyben többek közt az állt: a horvát válogatott valamennyi tagja jótékony célra fordítja a foci vb-n szerzett bevételeit - szúrta ki a 444.hu

Az információt számos újság, köztük lapunk is átvette. Premuzic most azt mondta: a levelet "párhuzamos valóságból írta", egy olyanból, melyben a fociták és a labdarúgó-szövetség vezetői is elhatárolódnak a politikai elittől, és valódi hazafiként viselkednek.

Premuzic amúgy feltáró beszámolójában jelezte: az eredeti posztban, melyet a Facebookon publikált, utalt arra, hogy nem a szövetségi kapitány a levél szerzője, ám hogy az mégis csont nélkül ment át a világsajtón, szerinte azt jelzi, hogy az emberek nem olvasnak elég figyelmesen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések