Hirdessen itt

Hét nap múlva már ne menjen vásárolni ebbe a Tescóba

A Tesco celldömölki áruházát július közepétől építik át, melynek során a vásárlói és a dolgozói tér, valamint a kínálat is átalakul - írja az ÉlelmiszerOnline.
A megújult celldömölki áruház augusztus közepén nyit újra, a munkálatok ideje alatt az áruházban dolgozókat a környékbeli Tesco üzletekben helyezik el.

A szupermarket kiürítése 2018. július 17-én, az ideiglenes boltzárást követően kezdődik.

Bár az egység az átépítés közben nem lesz nyitva, az érintett kollégák a környékbeli áruházakban kapnak munkát, valamint az újranyitásig számos tréningen és továbbképzésen vesznek majd részt.

A celldömölki áruház augusztus 16-től megújult belső terekkel és a helyi vásárlók igényei szerint átalakított termékkínálattal vár majd mindenkit.

A Tesco – az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelem elkötelezettjeként – a celldömölki áruház kiürítésekor a már nem eladható, de tökéletesen fogyasztható minőségű pékáru, zöldség és gyümölcs mellett a közeli lejáratú szárazárut (például tészták, fűszerek, ételporok stb.) is a helyi rászorulóknak ajánlja fel, a Magyar Élelmiszerbank helyi partnerszervezetén keresztül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések