A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyárfás Tamás kifizeti a százmillió forintos óvadékot, szabadlábra kerülhet

Így akár külföldre is utazhat majd.
Gyárfás Tamást Fenyő János megöletésével gyanúsította meg az ügyészség, így 2 nap előzetes után most lakhelyelhagyási tilalomba került. A médiavállalkozó százmillió forint óvadék ellenében szabadulhatna meg a korlátozástól, és mint kiderült, készen áll az összeg kifizetésére.

Gyárfás külföldre szeretne utazni, hogy részt vehessen a Nemzetközi Úszószövetség értekezletein, hiszen már így is ki kellett hagynia négyet, holott két mulasztásért akár ki is zárhatják.

Blikknek adott interjújában megerősítette, hogy csakis a munkája miatt kezdeményezték számára az óvadék letételét, hiszen hiába türelmes vele egyelőre a FINA elnöke és az igazgató, így képtelen véleményt formálni a nemzetközi úszóélettel kapcsolatban.

Gyárfás többször is elismételte, hogy ártatlan, és minél előbb szeretné tisztázni magát, ezért is nem fél az óvadék lerakásától. Tudja, hogy az ügy ennyivel nem zárul le, de mihelyst megkapja a bizonyítékokat, képes lesz megcáfolni azokat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések