A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Sikított, de nem lehetett hallani" – mosógépbe szorult egy hároméves kislány, épp hogy ki tudták menteni a szülei

Perceken múlott az élete. Az anyuka leírta, hogy történt.
Lindsey és Alan McIver nemrégiben új mosógépet vásároltak, azonban álmaikban sem gondolták volna, hogy milyen komoly veszélyekkel fenyeget a szerkezet. Az elöltöltős LG remek ötletnek tűnt, hiszen sokkal modernebb, mint régi gépük, ám mint kiderült, nem éppen kisgyerekes családoknak találták ki.

Az édesanya sokat hezitált, hogy megossza-e a világgal a történteket, azonban úgy érezte, posztjával felhívhatja más családok figyelmét is a veszélyre.

Lindsey és családja az egész estét az új gép körül töltötték, férjével és három kisgyerekükkel közösen szerelték be a masinát. A szülők többször is figyelmeztették a kicsiket, hogy nem nyúlhatnak a géphez, és ezt látszólag mindhárman megértették.

Azonban mint tudjuk, a gyermeki kíváncsiság határtalan...

Másnap reggel a 3 éves Khloe bemászott a gépbe, bátyja, Jace pedig becsukta az ajtaját és nyomkodni kezdte a gombokat. A gép forogni kezdett, a fiú pedig rögtön szüleihez szaladt segítségért.


"Kedd reggel a négyéves fiunk ébresztett bennünket, aki annyira sírt, hogy szinte beszélni sem tudott. Próbáltam megérteni, mit mond, a férjem pedig egyből kipattant az ágyból, és a fürdőszobába rohant. Ekkor értettem meg, mi történt. Khloe. A mosógépben. Amikor leértünk a fürdőbe, a hároméves kislányunk, Khloe bent volt a légmentesen záródó gépben, ami forgott, és megtelt vízzel. Sikított, de nem lehetett hallani."

Bár a szülők nem ismerték még a gép funkcióit, szerencsére időben le tudták állítani azt. Lindsey szerint csak pár percet töltött bent a kislány, és szerencsére még nem került annyi víz a rendszerbe, hogy megfulladhasson. Khloe nem meglepő módon sokkos állapotba került, de pár horzsolással megúszta a balesetet. Végül csak ennyit mondott: Ilyet inkább ne játsszunk máskor!

Lindsey kifejtette, hogy hiába gyerekzáras a mosógép, még így is könnyedén elbánhatnak vele a kicsik, ezért fontosnak tartaná, hogy ezzel a veszéllyel is számoljanak a fejlesztők. Az eset után pár órával már lenyugodtak a kedélyek, akkor készült ez a fotó is a testvérekről. Láthatólag mindenki túltette magát a traumán, és remélhetőleg egy életre megtanulták, hogy érdemes hallgatni a szülőkre.


Forrás: BuzzFeed

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések