A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Részegen leharapta és megette szomszédja orrát egy bulizó nő

Pénzbírságot fizetett, most újra szabadlábon van.
Múlt hét pénteken súlyos testi sértésért tartóztatták le a 41 éves Jessica Collins-t, aki egy átbulizott éjszaka után szomszédnőjére támadt – írja a New York Post.

A texasi nő szomszédjával, Tatianával és egyik barátnőjével látogatott el egy közeli bárba, utána pedig Tatiana házában folytatták a mulatozást. Collins rengeteg cigit elszívott és csúnyán felöntött a garatra, furcsa viselkedése egyre aggasztóbbá vált.

Végül barátnői arra kérték, menjen haza, azonban ő úgy bedühödött, hogy Tatianára támadt, és a verekedés közben leharapott egy darabot az orrából, majd lenyelte azt.

A harmadik lány próbált közbelépni, ám minden olyan gyorsan történt, hogy ő is sokkos állapotba került. A sérült nőt kórházba szállították, Jessicát pedig azonnal letartóztatták. Tatianának nincsen betegbiztosítása, így egy adománygyűjtő oldal segítségével próbál 12.000 dollárt összegyűjteni a műtétre, aminek minimum 2 héten belül meg kell valósulnia. Az elkövetőt már kiengedtél, 1000 dollárt kellett kifizetnie büntetésként.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések