A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Félrelépés közben halt meg a hűtlen feleség és szeretője – a férj talált rájuk

Amikor a megcsalt férfi hazaért, erős gázszagot érzett a házban.
Holtan találta feleségét és egy másik férfit saját házának garázsában egy férfi hétfőn az egyesült államokbeli Newarkban - írja az NBC 4 New York.

Amikor a megcsalt férj hazaért, erős gázszagot érzett a házban, majd a füstjelző is bekapcsolt. Azt feltételezte, a szag egy autóból jöhet, ezért a garázsba ment, hogy körülnézzen. A járó motorú kocsiban ott találta a férfit, mellette a földön pedig a feleségét. Mindketten eszméletlenek voltak, a férj már akkor tudta, hogy meghaltak - számolt be a részletekről az abc7.ny.com.

A férfi egy 56 éves autószerelő volt, akinek a nő, Tameka Hargrave állítólag rendszeresen szexszel fizetett a munkájáért. Feltételezések szerint haláluk előtt is éppen az autóban szeretkeztek, amikor valószínűleg szén-monoxid mérgezést kaptak a zárt garázsban.

Mivel ott nem volt jelzőberendezés, nem tudhatták, hogy életveszélyben vannak. Mire a rendőrök és a mentők a helyszínre értek, már nem lehetett segíteni rajtuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések