Hirdessen itt

Fantasztikus felvétel: így csapott le egy éve Budapestre a vihar, szupercellával

Rizsavi Tamás jó viharvadász módjára megörökítette a még felvételről is félelmetes égi jelenséget.
Gyönyörű, ugyanakkor elég félelmetes látványt nyújtott, amikor Budapestet elkapta egy kiadós vihar szupercellástól. Rizsavi Tamás meg is örökítette az egy évvel ezelőtti apokaliptikus filmes jelenetnek sem utolsó égi jelenséget, sőt azt is elmondta, hogyan készültek a felvételek.
"Otthon ültem és jó viharvadász módjára néztem az Időképet, amin láttam, hogy hamarosan egy kiadós vihar érkezik az országba. Ahogy közeledett Budapest felé, kivonultam a Várhoz. A második hullám volt az, ami a képen is látható - nagyon jól sikerült, de utána facsarni lehetett a vizet a ruhámból. A harmadik hullámban csináltam a Parlament fölötti villámos képeket."

Szupercella @ Budapest @tamas_rizsavi #rizsavi #motion #storm #strangerthings #stormriders #clouds #cloud #cloudporn #budapest #bdpst #night #picoftheday #canon #panorama #weather #photography #awesome

1,325 Likes, 4 Comments - Tamás Rizsavi (@tamas_rizsavi) on Instagram: "Szupercella @ Budapest @tamas_rizsavi #rizsavi #motion #storm #strangerthings #stormriders #clouds..."

Az egész procedúra 6 órát vett igénybe, így mire végzett, már csak az éjszakai buszok jártak és egy jó darabon gyalogolnia is kellett - de azt mondja, nem bánja, ennyi áldozatot simán megértek a fantasztikusan sikerült felvételek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések