A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt csicsergik a madarak: ilyen lesz az új iPhone

A 2018-as modellek a retró telefonok szuper menő színvilágát idézik majd meg.
Ha te is azon emberek közé tartozol, akik-éjjel nappal a technikai oldalakon lógnak, és mihelyst kijön az új iPhone, azonnal fejből sorolják minden paraméterét, akkor ezzel a hírrel garantáltan bearanyozzuk a napod.

Július 5-én fantasztikus hírt tett közzé Ming-Chi Kuo, az Apple elsőszámú jósa: a 2018-as modellek a retró telefonok szuper menő színvilágát idézik meg, ugyanis neonkék, piros, pink és beige árnyalatokra számíthatunk. Az áruk 700 dollárnál kezdődik és valahol 1000 környékén ér véget, így állítólag ez a készülék veszi majd át az iPhone SE helyét. Konklúzió: az Apple iPhone 9 hamarosan a legjobb ár-érték arányú telefon lesz a piacon.

A már bemutatott színek mellett szürke, fehér, kék, piros és narancs készülékekre is számíthatunk, a 6.5 colos iPhone X Plus nagyjából az iPhone X árait hozza, míg az 5.8 colos, OLED paneles iPhone X további 100 dollárral lesz olcsóbb. Ajjaj, már most tudjuk, mire megy el a félretett pénzünk.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések