A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyre nagyobb a rejtély: itt látták utoljára a fesztiválról eltűnt férfit

Pokoli napokat él át Kaposi Sándor családja, segítséget kérnek.
A 32 éves férfiről először mindenki úgy tudta, hogy vasárnap délután a csobánkai S.U.N. fesztiválon veszett nyoma, miután tusolni ment. A Nógrád megyei Hírlap a hozzátartozóktól azonban úgy értesült, hogy vasárnap este még látták Béren a fiatalembert, amikor rendőrök igazoltatták őt.

– A járőrök elvitték őt Jobbágyiba a vasútállomásra, de azóta sem ért haza. Kedden elmentünk az állomásra, de eddig úgy néz ki, nem szállt vonatra. Jelenleg nemzetközi körözés van érvényben – mondták el a családtagok, akik kérik, hogy aki látta Sándort, az hívja a +36306062464-es, vagy +36305404568-es telefonszámot, vagy értesítse a rendőrséget 107-es vagy a 112-es segélyhívón.

Mint megírtuk, a férfi az eltűnésekor hosszú, szürkés – terepmitás nadrágot és fehét ujjatlan pólót viselt, illetve egy fekete tornazsák volt nála. Kaposi Sándor körülbelül 170 cm magas, normál testalkatú, kopasz. Különös ismertetőjegye, hogy mindkét karja és a mellkasa is tetovált.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések