A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő segítség fogyókúrához: már napi fél óra alatt is elindul a zsírégetés – ráadásul most hatalmas akciókkal juthatsz hozzá

Már javában tart a bikini szezon, de sokan még csak augusztus végére tervezik a nagy családi nyaralást. Van még időnk, hogy egy kicsit formába rázzuk magunkat az év legfontosabb családi programjához.
Piacra dobtak egy kiváló kis szerkezetet, amellyel akár a mindennapi szieszta, relaxálás vagy a rutinszerű házimunka közben is eredményesen edzhetjük testünket.

Területek, ahol alkalmazni lehet:
➤ has
 tricepsz
 csípő
 comb
 fenék

Azoknak ajánlják elsőrendűen, akik a hasi uszógumijukat szeretnék csökkenteni a strandidőszakra, de azoknak is nagyon jól jöhet, akik fáradt vállaikból szeretnék kimozgatni, kimasszíroztatni a beragadt és makacs izmocsomókat. Így ellazulva oldhatjuk munka utáni fárdtságunkat, és enyhíthetjük a ránk akaszkodó stresszt is.

További extrák, hogy 6 beállítható edzésprogram és 10 intenzitási fokozat közül lehet választani, így lehetőségünk van, hogy testi adottságinkhoz leginkább passzoló menettel kezdjük, és szépen lassan jussunk el a legnagyobb intenzitású fokozathoz.

Most 73%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni a szerkezethez.

Figyelmeztetés!
 A terméket 12 perces időintervallumokban és 2-3 alkalommal ajánlott használni egy nap.
 Pacemakerrel rendelkezők számára, illetve cukorbetegeknek a termék használata tilos!
➤ A készülék otthoni, személyes használatra lett tervezve, semmilyen kezelést nem helyettesít.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések