A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dráma: megszólalt a gyászoló testvér - holtan került elő a fesztiválról eltűnt Sándor

Élete legfájdalmasabb pillanatát élte át Kaposi Alexa: a rendőrök szerda este kopogtattak ajtaján azzal, hogy megtalálták a S.U.N. fesztiválról eltűnt testvére holttestét.
A lányban napokon át élt a remény. Főleg, miután megtudta: miután nyoma veszett Kaposi Sándornak a járőrök látták és segítettek neki. A fiatalra Béren figyeltek fel, ahonnan elvitték a jobbágyi vasútállomásra.

– Vasárnap jött a hír, hogy Sanyinak nyoma veszett, a fesztiválon elment zuhanyozni, de azóta nem látták – mesélte a Blikknek sírva Alexa. – Később kiderült, hogy nem messze a buli helyszínétől kóborolt józanul: előbb szállást, később Budapestre tartó vonatot keresett. Azt hittem, hogy hozzám jön. Vártam és telefonálgattam, közben pedig felhívásokat tettem közzé. Közben megtudtam, hogy nagyon összeveszett a barátnőjével, elvileg ezért „menekült” – folytatta megtörten Sanyi testvére.
Kaposi Alexa összetört, amikor megtudta: szeretett testvére, Sándor meghalt
A lány lakásán szerdán kopogtattak a rendőrök, az eltűnt fiatalt keresve. Alexa akkor még nem volt otthon. Amikor hazaért, újra jelentkeztek a zsaruk, ám akkor már a rossz hírrel.

– Még olvastam is, hogy halálra gázolt a vonat valakit Zagyvaszántónál. Összetörtem, amikor megtudtam: az a valaki az én eltűnt testvérem! – zokogott fel Alexa.

A gyászt még nehezebbé teszi, hogy a lány semmiféle információt nem kapott a történtekről, és az, hogy egyedül kell megbirkóznia a tragédiával. Apukája meghalt, anyukájukkal egyikőjük sem tartotta a kapcsolatot. – Csak mi voltunk egymásnak! Én pedig nem tudom, hogy mihez kell most kezdeni, hogy egyáltalán mikor láthatom szegény testvéremet?
A térképen láthatja, hol tűnt el, hol látták utoljára és hol gázolta el a vonat a fiatalembert /Fotó: Séra Tamás
Azt még nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. A testvér állítja: nem volt jele, hogy testvére el akarná dobni magától az életét.

A rendőrség egyelőre nem válaszolt kérdésünkre, hogy vizsgálják-e az eset körülményeit.

Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus szerint az öngyilkosság általában hosszú trauma következménye.

– Egy ilyen folyamatot egy hosszan tartó családi vagy akár egzisztenciális krízishelyzet befolyásolhat, folyamatos stressznek kitéve pedig elég egy hirtelen felindulás – mondta a szakértő.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések