Hirdessen itt

A más gyerekén akart túladni a bébiszitter a budai magánbölcsiben

Egy budapesti bébiszitter meg akart szabadulni attól a nagyjából 6-8 hónapos csecsemőtől, akire vigyáznia kellett volna – írta meg a Bors.
Nagy erőkkel keresik az interneten azt az édesanyát, akinek a felfogadott bébiszittere túladott volna azon a kö­rülbelül 6-8 hónapos kislányon, akit a gondjaira bízott. A felelőtlen húsz év körüli nő múlt szerdán sétált be a budai Bikás parkhoz közeli magánbölcsibe, hogy a kicsit lepasszolva több ideje ma­radjon.

– Először azt kérdezte, van-e felvétel, itthagyhatja-e a gyereket. Az bölcsődevezető mondta, hogy persze, mire arról érdeklődött, hogy szükséges-e a szülei aláírása. A vezető köpni-nyelni nem tudott, miután a lány közölte, hogy ő csak a bébiszittere a gyereknek – mesélte a Borsnak egy fiatal édesanya, akinek a gyermeke az érintett bölcsibe jár.
A bébicsősz azt is előadta a bölcsődében, hogy 130 ezret kap havonta, s úgy gondolta, ha leadja a picit, pénze és ideje is marad. Egy hónapra ez a bölcsi ugyanis 85 ezer forintba kerül.

Az érintett „csecsemőotthon” egyébként egy panelházban kialakított lakásban helyezkedik el. A lépcsőházban éppen felmos­tak, a nyitás előtti időpontban a bölcsiben szellőztettek, az ajtók ezért voltak nyitva. A logója kint van az ablakon, így láthatta a bé­biszitter, hogy itt működik va­lami.

– Amikor a vezető mondta, hogy az en­gedélyek és a pa­pírok nem rögtön van­­nak meg, a lány közölte, hogy egy másik bölcsiben már holnaptól be­vennék. Egyébként a gyermek is ott volt a kezében. Felfoghatatlan, hogy ezt az egészet hogy gondolta – fakadt ki lapunknak a nő, aki nem sokkal ezután érkezett a helyszínre. Célja, hogy a kislány anyja megtudja, hogy milyen emberre bízta rá a gyerekét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések