A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

5 celebpár, akik elárulták, mitől működik a távkapcsolat

Khloe Kardashian együtt tévézik a pasijával FaceTime-on, Nicole Kidman szerelmes leveleket kap a férjétől.
A legtöbb párkapcsolatot próbára teszi, ha a két fél egymástól távol, másik országban, esetleg másik földrészen él vagy dolgozik. Más helyszín, más bioritmus, netán más időzóna – rengeteg nehézséget kell ilyenkor megoldani. Az Insider megnézte, hogyan birkóznak meg ezzel a helyzettel a sztárok.

Nicole Kidman és Keith Urban az írott szóban hisz

Keith Urban (@keithurban) által megosztott bejegyzés,

A színésznő és country-zenész férje ugyan egy tető alatt élnek két kislányukkal, a munka mégis sokszor elválasztja őket egymástól. Kidman egy interjúban elárulta, Urban milyen kedves gesztussal próbálja meg könnyebbé tenni ilyenkor a mindennapokat. „Minden egyes éjjel, amikor távol van, szerelmes levelet hagy nekem. És ez minden ilyen estén így megy, amióta együtt vagyunk.”

Blake Lively és Ryan Reynolds sosem dolgoznak ugyanabban az időben

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

A pár nem kifejezetten távkapcsolatban él, de a forgatások miatt így is sok időt töltenek távol az otthonuktól, gyakran több hetet is. Ezt az időbeosztással próbálják meg áthidalni. „A férjemmel nem dolgozunk ugyanakkor – mondta Lively a People magazinnak - , így az egész család együtt utazik. Egy napnál többet nem töltünk egymás nélkül. Mindig együtt maradunk.”

Meghan Markle és Harry herceg


Most már persze nincs ilyen problémájuk, de korábban sok időt töltöttek külön. Azt a szabályt követték, hogy sosem telt el úgy két hét, hogy ne látták volna egymást.

George és Amal Clooney

Noha a gyerekek miatt Amal most sok időt tölt otthon, ez nem volt mindig így. Ők az egyhetes szabályt érzik jónak. „Azt találtuk ki, hogy sosem vagyunk egy hétnél tovább távol egymástól – mondta a színész. – Közben a közösségi médián keresztül tartjuk egymással a kapcsolatot.”

Khloé Kardashian és Tristan Thompson együtt tévéztek

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Lányuk születése előtt Kardashianék távkapcsolatban éltek, Khloé pedig a blogján magyarázta el, ennek ellenére hogyan működtették a kapcsolatukat. A FaceTime-on nézték együtt a kedvenc tévé-showjukat, sőt, még futni is „együtt” jártak így, illetve beszélgetve egyszerre pakoltak a szekrényükben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések