A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült! Már 2006-ban a migránsokra és terrorra készült Brüsszel

Az Origo birtokába került egy Európai Unió Tanácsa által kiadott dokumentum. A napokban a titkosítás alól feloldott iratból kiderül, hogy Brüsszel füstös tárgyalószobáiban már 2006-ban migránsokkal és terrorral számoltak. Annak érdekében, hogy ezt lenyomják az európaiak torkán, teljesen tudatosan egy médiastratégiát dolgoztak ki.
Egy olyan irat landolt az Origo szerkesztőségében, ami tűpontosan rávilágít Brüsszel működési mechanizmusára, és az európai polgárokhoz való hozzáállására. Az Európai Unió Tanácsa által kiadott dokumentum „a radikalizálódás és a terroristák toborzása elleni küzdelemmel kapcsolatos cselekvési terv végrehajtása — Médiakommunikációs stratégia” nevet kapta – ismerteti a portál.

A cikkből kiderül, elsőre feltűnő, hogy közel sem egy mai akcióról van szó, hiszen jól láthatóan a feljegyzés fedőlapján ott díszeleg a kiadásának dátuma: „Brüsszel, 2006. június 15.” A másik szembetűnő dolog is már az első oldalon megmutatkozik, nem nehéz észrevenni a végig nagybetűvel írt „MINŐSÍTÉS FELOLDÁSA” feliratot. Ekkor elkezd valami bizseregni az emberben: valakinek valami nagyon fontos lehetett ebben az iratban.

Az Origo teljes cikkében részletesen ismertetik, hol találhatóak meg az EU különböző szerveinek hivatalos, a nyilvánosság számára elérhető dokumentumai és, hogy milyen megdöbbenő feliratokat tartalmaznak ezek a Brüsszelben fogant iratok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések