A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezekkel a programokkal várnak a nyáron Hajdúszoboszlóra

A nagy hagyományú rendezvények, fesztiválok mellett változatos programkínálattal várja a Hajdúszoboszlóra érkező vendégeket, és természetesen az itt élőket is az önkormányzat intézmények, a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár. 
A rendezvényeket még szokásosan a strandfürdő főbejárata mellett tartják meg, de érdemes lesz a kulturális központ épületébe is be-bekukkantani. A friss információk folyamatosan olvashatóak az intézmény facebook oldalán és a plakátokon, szórólapokon - ismertette a Hajdúszoboszló városi lappal Berényiné Szilaj Ilona igazgató.

Június középső hétvégéjén az Anna&Barbies koncertjével debütált a főszezoni programsor. A második estén pedig "Az év felfedezettje" díjat elnyert Dánielfy Gergő és az Utazók zenekar lemezbemutató koncertjén szórakozhatott a közönség a szabadtéri színpadon.

23-án szombaton a "Táncoljuk át az éjszakát!" - programjával várták ugyanott az érdeklődőket, 28-án pedig a parkavató bulira jön Demjén Ferenc. Júniusban itt lesz még Caramel, majd Király Linda és Viktor is. 

A kulturális központ eközben Világkóstolóval, a Muzikális Klubbal, Nyári Kölyök Klubbal, tárlatokkal is hívogatja a betérőket, a könyvtár pedig a szokásos nyitva tartással várja kedves vendégeit.

Ebben az évben is az intézmény rendezi meg a nyári napközis tábort a gyerekeknek.

Július végétől fesztiválokkal várják az ideutazókat és a helyi lakosokat. A 23. Szoboszlói Folkhétvége mellett, augusztus elején a 37. Kösely-kupa lovas napok kerül a kulturális terítékre, majd a 22. Szoboszlói Dixieland Napok következnek. 

Augusztusban Szoboszlóra látogattnak a Debreceni Virágkarneváli fellépők, majd megemlékeznek a nemzeti ünnepünkről is. 

Szeptember 2-án pedig a város napja rendezvényei kerülnek megszervezésre, melyet követően 6 nappal a 18. birka- és slambucfőző örömnapé lesz a főszerep a repülőtéren.

Szeptember 14-16-án a nagy sikerű Bioétel és Borfesztiválal már az őszi programok szezonját nyítják meg. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések