Támogassa munkánkat!

Igényeljen tagsági kártyát. Kattintson IDE.

Csirkecomb kapormártással

Hozzávalók

1 mk só
2 dl tejföl
4 evőkanál olívaolaj
10 dkg vaj
8 darab csirkecomb
1 kh ételízesítő
1 csipet fűszerkeverék
1 evőkanál kapor
10 dkg átszitált liszt

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk és fűszerezzük. Egy serpenyőben olajat melegítünk és szép lassan megsütjük benne a csirkecombok mindkét felét. Közben elkészítjük a kapor mártást, amivel tálaláskor nyakon öntjük. Az vajon a lisztet megfuttatjuk. Ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel (kb. 2 dl). Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc), folyamatosan kevergetve. A tűzről levéve, belekeverjük a tejfölt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések