A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az AfD politikusa egyetlen felszólalással rommá alázta az agyhalott liberális ideológiát! Videó!

“Hölgyeim és Uraim” – hallatszott egykoron bármilyen udvarias felszólalás vagy megszólalás, netán ünnepi beszéd első mondata.
De amióta ez az elmebeteg globalo-liberális ideológia – amit Gender-elméletnek neveznek és emberi jognak kikiáltottak – táptalajt kapott a korporációk és filantróp spekulánsok által uralt (vagy uralni akart) világban, azóta a nemi identitást férfi-nő viszonylatban megkérdőjelező GENDER-elmélet tobzódik a Nyugat egyes fertőzött területein…

Szerencsére a többség soha nem azonosult és nem tette magáévá a magukat kislánynak képzelő kisfiúk, semleges WC-k, háromneműek, transzneműek, transzvesztiták, nemköziek, nem-nélküliek, …stb.stb ideológiát, hiszen az emberek vagy férfinak, vagy nőnek születnek biológiailag.

Az AfD politikusa viszont egy parlamenti felszólalásában pusztán a megszólítás egyetlen mondatával oda küldte az egész Gender-elméletet, ahová való….

Frenetikus, frappáns és tökéletes tükör az agyhalott ideológia erőltetői számára… Íme:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések