A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétségbe estek az eltűnt Maddie szülei, ez hátráltatja a nyomozást

Sokan már nem hisznek abban, hogy a kislány előkerül.
A rendőrség nemrég arra figyelmeztetett, hogy még mindig problémát jelent a biztonság azon a portugál üdülőhelyen, ahol Maddie McCann 2007-ben eltűnt.

A kislány most lenne 15 éves, és szülei még mindig hisznek megtalálásában: ajándékot vesznek neki minden születésnapjára, szobáját pedig megőrzik abban a reményben, hogy egyszer hazatér a kis Maddie. Megtalálására már több mint 12 millió fontot költöttek.

A gyereknek akkor veszett nyoma a nyaraláson, amikor szülei vacsoráztak - ezzel kapcsolatban az édesanyát és édesapját nagyon sok támadás éri, sokan felelőtlennek tartják őket, amiért egy percre is magára hagyták Maddiet.

A kislány családja most azért könyörög az embereknek, hogy ne támogassák a rosszakarókat az internetem sem, mert ezek csak hátráltatják a nyomozást - írja a thesun.co.uk. A rendőrség is abban bízik ugyanis, hogy az internetnek köszönhetően feltűnik majd egy szemtanú, és révbe érhet a nyomozás. De sokat ront a helyzeten, hogy a "trollok" inkább csak rágalmazó vagy félrevezető információkat osztanak meg.

A kislányt az évek során több országban is keresték. A rendőrök munkáját csak tovább nehezítette, hogy holtan találták Kevin Halligen magándetektívet, akit korábban a McCann család kért fel, hogy nyomozzon gyermekük után.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések