A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jóképű pasi lett Scarlett Johansson ritkán látott ikertestvére

A következő hírességek ikertestvéreiről talán még sosem hallottál.
Ikertestvérnek lenni különleges állapot. Egy olyan létforma, ahol az ember már a fogantatás pillanatától kezdődően soha nincs egyedül. Az ikerpárok közül sokan felnőttként is erősebben kötődnek egymáshoz, mint más testvéreikhez.

Nem véletlen, hogy a világsztárok között gyakori, hogy az ikertestvér menedzserként segíti testvérét, vagy rokon szakmában helyezkedik el.

Scarlett Johansson és öccse, Hunter

Hunter Johansson három perccel nővére után látta meg a napvilágot 1984. november 22-én. Bár a világsztár öccsét vonzó külsejéből adódóan szívesen látnánk a vásznon, Huntert nem különösebben foglalkoztatja a filmes szakma - játékát mindössze egyszer láthattuk az 1996-os Manny & Lo című filmben. Olykor azért elkíséri nővérét egy-egy díjátadóra - ott volt többek között a 2005-ös Golden Globe-on is.

Politikai nézeteik közösek: Hunter 2008-ban Obama elnök kampánytanácsadója volt, és nővére, Scarlett is lelkes támogatója a demokrata politikusnak. Lapozd át az alábbi galériát, és nézd meg még több világsztár ritkán látott ikertestvérét!
A Suttogóból és a Vicky Cristina Barcelonából jól ismert Scarlett Johansson nem tartja titokban jóképű ikertestvérét, Huntert. Bátyjával - aki jótékonysági szervezeteknek, illetve politikai kampányokban dolgozik - gyakran jelennek meg együtt a vörös szőnyegen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések