A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Xenu-hívők követelik szent irataikat a NAV-tól, elmondjuk a legféltettebbet “titkukat”

“A NAV Bűnügyi igazgatóságának Huszti utcai székháza előtt demonstráltak a szcientológusok 2018. április 24-én délután, követelve az alapjogok biztosítását a közösségük számára” – írták közleményükben.
A NAV még októberben foglalt le nagy mennyiségű “vallási iratot” a Váci úti központjukból, amiknek a  Xenu-hívők szerint semmi köze sincs az adóhatóság vizsgálatához, ezzel szemben a “vallásgyakorlásuk” alapfeltétele. Eljött tehát a nagy pillanat, amikor a sci-fi szemtől-szembe kerül a valósággal, de a randa valóság meg se izzad, mert simán győz.

“Ezek a vallási iratok nélkülözhetetlenek a Szcientológia vallás gyakorlásához, és az érintettek álláspontja szerint ezen iratok indokolatlan lefoglalása a vallásszabadság csorbítása” – folytatják felháborodott hangvételű közlemnyt. A szcientológusok képviselője, Vojtilla Tímea a demonstráción kijelentette:
Rendkívül igazságtalan és méltánytalan a vallási közösségünk minden tagjával szemben az, hogy a legszemélyesebb, legintimebb vallásos iratainkat lefoglalták, és a mai napig NEM szolgáltatták azok nagy részét vissza.”
A szcientológusok közleményük végén üzenik: “ki fognak tartani, amíg elérik a vallásuk szabad gyakorlását és a méltányos bánásmódot“.

Elég egyszerű rá bizonyíték, hogy valójában miért nem érintené a vallásszabadság joga a “Szcientológia Egyházat”. Íme az eredettörténetük:
A mitológia szerint Xenu 75 millió évvel ezelőtt az egész Galaxisból sok milliárd űrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta és leginkább a mai DC–3-as típusú repülőgépekre hasonlító űrhajókkal a Földre hozta őket, s itt egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával. Az űrlények kiszabaduló lelkeit egy speciálisan e célra épített „lélekszívóval” fogta fel, majd a fogoly lelkeket „agymosásnak” vetette alá, s így engedte szabadon őket.
Az űrlények lelkei, a „thetánok” később az evolúció során az emberi lényekben találtak otthonra. Olvasóink érezzék magukat beavatottnak, mert ezt csak a szcientológia magasabb szintjét elérő, az ún. OT III-as szinten elvegyülő egyháztagok hallhatják. Az pedig sok-sok pénzecskébe kerül.

További friss belföldi hírek!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések