Hirdessen itt

Üzenet a választási csalást rebesgető polgárháborúzni kívánó, a parlamentet kövenként széthordani akaró, hőbörgőknek

Akiket Gyurcsány újabb agyamentsége felhergelt és vért akarnak inni, előbb olvassák el ezt, mielőtt jobbikostul polgárháborúzni mennek a Parlamenthez!
NE AKARJATOK MAJDANT CSINÁLNI BUDAPESTEN!

Dr. Pencz Bernadett: Választási csalást eregetőknek:

“1) A szavazatszámlálás végén minden párt, akinek volt delegáltja, megkapja a jegyzőkönyv másolatát! Annak az adatait töltik fel a valasztas.hu-ra! Tehát csak össze kell a pártoknak hasonlítani, hogy ugyanazon eredmények szerepelnek-e, mint a kapott jegyzőkönyvben!

2) Minden párt 2 delegáltat küldhet a független delegáltakon kívül! Ezek egymást és a választókat figyelik! Szóval csalni szinte lehetetlen! Tévedni mondjuk tudnak, de ezek kiküszöbölésére vannak a törvénybe beépített garanciák! Mondok egy példát: ha mondjuk 10 embernek véletlenül rossz szavazólapot adnának (nemzetiségi lista helyett pártlistát) minden párttól le kell vonni 10 szavazatot! Ebben az esetben azt is látni kell, hogy bizony a mi delegáltunk (legyünk bármelyik párt) is tévedett, mert ott ült! Minden eszköze megvolt neki is, mint bármelyiknek! Az eredmény megállapító jegyzőkönyvet minden delegált csak akkor írja alá, ha mindent rendben talált! Szóval aki gyanúsít, az a saját delegáltjának sem hisz!

3) Aki átjelentkezéssel szavaz, az a lakcíme szerinti jelöltre szavaz, nem arra, aki az átjelentkezés helyén a jelölt! Ilyen módon már nem lehet befolyásolni a választást! A hosszú sor pont ebből adódik, hogy a mondjuk így “frekventált” szavazó helyek pl.egyetemek környéke a saját kerület lakóira van kialakítva. Aztán szavazás előtt két nappal megtudják a végleges átjelentkezők számát, ami volt, ahol 10.000 fő volt! Elég nehéz kezelni…

4) A pártok országos szinten már a szavazás után 1,5-2 órával tudták a megközelítőleges végeredményt, mert az egyes delegáltak a számlálás után jelzik annak a párnak az eredményt, aki delegálta őket! Ezt minden part rögzíti és látja, hogy hogyan áll a szénája! Ezért van az, hogy az országos eredményhirdetés előtt már lehetett tudni, ki hogyan szerepelt! Az országos eredményt azért tartják vissza az utolsó szavazókör bezártáig, hogy a még sorban állók választási akaratát ne befolyásolják!

5) A határontúli magyarokkal riogatóknak pedig egy kis extra! A választások éjszakáján közölt 2/3-ban nem voltak még benne az ő szavazataik! Az csak ugyanezt erősítette meg! Egyetlen mandátumot tudott befolyásolni, de a csúnya valóság az, hogy a 134 és a 25 között nem egy van! A többit nem is említem…

Aztán amit még nagyon tudok ajánlani: Ha egy nap felteszek 50 posztot és mindig ugyanaz a 6 ember lájkolja elgondolkodom, ha okos ember vagyok, hogy lehet hogy az ország nem úgy gondolja, mint én! 6 hasonló gondolkodású ember pedig mindig azt fogja mondani, amit én gondolok! Szóval nem túl reprezentatív, amit gondolunk, ilyen egyszerű ! De ehhez kell intelligencia kérem!

Magam részétől támogatom az újraszámolást, mert ugyanezt az eredményt fogja hozni!

Azt is támogatom, hogy ezt az fizesse, aki kéri!”

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Helyes beszed!