A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

TGM-et ismét kőkeményen orrba vágta a valóság – videó

Tamás Gáspár Miklós liberális filozófust csütörtökön este megint orrba vágta a valóság, pedig nyilatkozatával éppen ő akarta ezt tenni Orbán Viktor miniszterelnökkel az ATV Egyenes beszéd című adásában.
Utalt a kormányfő kormányzati terveivel kapcsolatos iránymutatására, mely szerint „demográfiai kormányzást” képzel el. És már neki is látott a gondolat bőséges maró lúgban való áztatásához.

Nyilván megijedhetett attól, hogy a kormány a végén még magyarokkal oldja meg a nemzet demográfiai problémáját s nem az általa oly kedvelt bevándorlókkal. Pedig ő mennyire szeretné a következetesen szerte Nyugaton mindig a ballibekre szavazó migránsok tömeges beáramlását. Hadd keveredjen vele, hadd vegyék el tőle nemzetét, hadd szakadjon bele a magyar!

Ezért aztán gyorsan el is mondta, milyen lesz a TGM által szélsőjobboldalinak nevezett kormány családpolitikai erőszakoskodása.

Nemes egyszerűséggel így: „Nők szüljetek, melegek fogjátok be a pofátokat!”

A stílus maga az ember. Az ember ezúttal – feltéve, ha nem túlzás számára ezek után a Homo sapiens megjelölés – Tamás Gáspár Miklós, aki utálkozásból, gyűlölködésből ezúttal is jelesre vizsgázott.

Az már önmagában „stílusos” emberre vall, hogy a családalapítás lehetőségéről undorral, megvetően beszél – „nők szüljetek” –, miközben a homoszexuálisoknak szánt félmondattal a kormányról utálkozva idézi a kabinet idevágó szemléletét: „melegeknek kuss”. Pfuj, micsoda gyalázatos ideológia. Keresztény! Pfuj, pfuj! – gondolja hozzá nyilván TGM!

Nos, Kedves Tamás Gáspár Miklós, az Alaptörvény szerint a házasság Magyarországon kizárólag egy férfi és egy nő joga. Ez így van. De a házasságot nem csupán az Alaptörvény rögzíti így, hanem az élet is a kormány „pártján” áll, bármennyire is rühelli ezt egy vérliberális filozófus.

Azt mondja a statisztika, hogy hét év alatt csaknem a másfélszeresére, 35 500-ról 51 800-ra nőtt a házasságkötések évenkénti száma Magyarországon. Ennyi idő alatt ilyen mértékű emelkedés utoljára a második világháború utáni években, 1945 és 1950 között történt, amikor a világháború alatt elmaradt esküvőket pótolták be a párok.

A másik csoportot ehhez képest elenyésző adat jellemzi. A melegek élettársi kapcsolatát „véletlenül” éppen a szintén liberálbolsi Bajnai-kormány alatt hatályba lépő jogszabály tette lehetővé. (Ugye, emlékszünk a miniszterelnökök sorrendjére 2002 és 2010 között: Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai.) Szóval 2016-ban 102 férfi és 68 nő kötött bejegyzett meleg élettársi kapcsolatot. A KSH adatai szerint 2009 óta pedig összesen 608 tizennyolcadik évét betöltött férfi és 282 nő jegyeztette be hivatalosan azonosnemű párkapcsolatát. 2016 óta a melegeknek mindössze 2 százaléka választotta, hogy a hivatal előtt is megerősíti élettársi kapcsolatát

És akkor még egy adat: a kormány egyik legfontosabb népesedéspolitikai eredménye, hogy a termékenységi ráta a 2010-es 1,25-ös szintről a tavalyi évre 1,44-ra emelkedett. Tehát az Orbán-kormányok idején sikerült a jelentős előrelépés, ami persze a 2,1 tizedes célhoz még nem elég, de jó úton járunk. A születések száma pedig 2016-ban 0,4 százalékkal volt magasabb január és június között, mint az előző év első félévében. Összesen ekkor 52 056 gyermek jött világra, 32-vel több, mint 2015-ben.

Kedves TGM! Divat napjainkban lehülyézni, lebunkózni a magyarokat, átvertnek, félrevezetettnek minősíteni őket, mert a kormánypártokra szavaztak. Látható azonban, hogy például a miniszterelnök gondolatai és a magyarok családpolitikai tettei nagyon is harmóniában vannak.

Anélkül is tisztában vannak az általuk követendő irányokkal, hogy valaki ilyen lesajnáló módon beszéljen róluk, mint TGM. S a kormány segítségével ezerszer inkább önerőből népesítik be a nemzetet, mint megengedjék a migránsoknak, hogy a fejükre nőjenek.

Azért szavaztak elsöprő többségben úgy, ahogy szavaztak.

A valóságnál jobban senki nem tudta volna orrba vágni a hangulatkeltő, ellenséges Tamás Gáspár Miklóst.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések