A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó kíméletlenül beolvasott a LIBE bizottságnak – Azok teljesen kiakadtak tőle – Morvai is felszólalt

Szijjártó megint szittya magyarként állt ki az ország és a magyarok érdekeiért. Őszinte, tiszta nyílt szavakkal védte Magyarországot, az alantas brüsszeli  hazugságáradattal szemben.
Bár szavai nem voltak becsmérlőek, vagy bántóak, csupán igaz magyar szavak, ahogy az őseink is beszéltek, a meghallgatáson lévő bizottsági tagok, mégis teljesen felháborodtak. Tudjuk, a hazugoknak nincs annál bántóbb, mint amikor a hazugságaikkal szembesítik őket.

A külügyminiszter visszautasította és minősített hazugsággyűjteménynek nevezte  az úgynevezett Sargentini-jelentést Brüsszelben, az Európai Parlament belügyi-, állampolgári jogi-, és igazságügyi bizottságának a magyarországi jogállamisággal foglalkozó ülésén. A magyar külügyi tárca vezetője leszögezte, Magyarország nem lesz bevándorló ország, s arra lehet készülni, hogy az a kíméletlen vita, ami a migrációról zajlik fenn fog maradni a magyar emberek és Brüsszel között


Erre persze a brüsszelista Soros-bérencek eszeveszet sivalkodásba kezdtek, ami  Szijjártó újabb felszólalása előtti felvezetésből egyértelműen kiderül. (Videó lentebb)

Természetesen a hazaáruló Niedermüller is beszállt a küzdelemben és a Magyarországot támadó erők oldalán ütötte velük együtt a hont védő hazafit.

Gál Kinga fideszes EP-tag is felháborodottan reagált

A jelentés hazugságokal van tele, elnézéskérést követel a jelentésben foglaltak miatt is, és a bizottsági tagok hozzászólásai miatt, mintha egy közép-afrikai Bantusztánról lenne szó, nem egy uniós tagállamról.
Visszautasította az antiszemitizmus vádját, ez egy koncepciós per része, “önök már eldöntötték, mi lesz a sorsunk”.

Morvai Krisztina: “Jó érzés magyarnak lenni”

Morvai Krisztina is kapott, egy percnyi felszólalási lehetőséget, amiben elmondta, mekkora büszkeség a számára magyarnak lenni, mivel egész Európában, bárhová is megy, az európai polgároktól elismerést és köszönetet kapnak a magyarok, amiért ilyen erőteljesen és szilárdan kiállnak azzal szemben, hogy az általuk meg nem választott brüsszeli bürokraták, akadályoztatás nélkül folytathassák, Európa elárasztását idegen nemzetekkel, más kultúrájú tömegekkel.

Azt is elmondta, a Fidesz és a lengyelek segítségével vagy át kell belülről alakítani a Európai Néppártot, vagy pedig egy új néppártot kell létrehozniuk, hogy az Európai parlament 2019-től végre az európai polgárok többségének az értékeit közvetítse, mert akkor ilyen gyalázatra, amit jelenleg Magyarországgal művelnek nem kerülhet majd sor a jövőben.


A roma képvielő védte a kormány a roma-vádakkal szemben

Járóka Lívia szintén fideszes EP-képviselő arról beszélt, hogy a jelentésben paramilitáris romaellenes atrocitásokról van szó, ez a Gyurcsány-kormány idején történt, nem az Orbán-kormány idején (ebben tévedett, mert a gyöngyöspatai incidens 2011-ben történt, már az Orbán-érában.)
Tagadja a szegregáció vádját is. Járókát figyelmeztetik az időtúllépés miatt.

Szijjártó nem hajt fejet

A külügyminiszter a felszólalását ért kritikákra való reagálásra kapott lehetőséget. Ő ezek után is derekasan állva a sarat, szilárdan védte az álláspontunkat és továbbra sem kímélte a sorosista bandát.

Szólásszabadság Brüsszelben: megpróbálták Szijjártó Péterbe fojtani a szót

Elvette a szót Szijjártó Pétertől a LIBE-bizottság vezetője, mert szerinte a magyar külügyminiszter az Európai Parlament méltóságát sértette.

Az elhangzott vádaskodásokra azt válaszolta, az Európai Parlamentben az rendben van, ha a magyar embereket és a kormányt gyalázzák, de az már nincs rendben, ha valaki erre felhívja a figyelmet. Ezt követően a bizottsági elnök megvonta a szót Szijjártótól, mivel szerinte a magyar külügyminiszter nem úgy beszél, amit az Európai Parlament méltósága megkövetelne. Szijjártó minderre azt mondta, elfogadja, ha megvonják tőle a szólásszabadság jogát, de ettől függetlenül minden körülmény között kiáll ezen alapérték mellett.

Szijjártó nemzetközi sajtótájékoztatója a meghallgatás után:

Várhatóan a jövőben is fenn fog maradni a vita a magyar kormány és az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) között – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön, miután részt vett a testület brüsszeli ülésén. Hozzátette, a magyar kormány nem fogja hagyni a Soros-terv végrehajtását, és ez nyilvánvalóan kényelmetlen a szakbizottságban ülő képviselők egy részének.


Jól döntöttek a magyarok

Szijjártó igazi államférfiként, igaz magyarként állt ki mindannyiunkért. Azokért is aki a kormánypártra szavaztak és azokért is akik másokra. Megalkuvás nélkül képviselte Magyarország és a magyar nép érdekét. Ez is igazolja, hogy a magyarok jól döntöttek a választáson, hogy rájuk bízták az ország vezetését.

Vajon eltudnánk-e képzelni, hogy a mindenféle szedett-vedett ellenzéki politikusok, Márky-Zajok és társaik, kígyózó Gyurcsányok és szipogó Karácsonyok, mit reagáltak volna egy ilyen EU-s jelentésre?
Nem hogy próbálták volna védeni a magyar embereket, hanem még ők is ütöttek volna rajtuk egyet. Szomorkás szemmel, de belül sátáni mosollyal hajtottak volna fejet a brüsszeli inkvizítorok előtt. Majd egymás közt pedig kéjesen dörzsölgették volna a tenyerüket, hogy végre jó úton halad a Magyar nép végleges eltörlése.
Persze Vona Gábor összehúzta volna megmaradt szemöldökét és szigorú tekintettel közölte volna, hogy pedig a Jobbik nemet mond a bevándorlásra, aztán persze a bevándorlás párti kormány koalíció tagjaként maximum széttárhatta volna a kezét, hogy de hát nem tudnak mit csinálni. Amihez közben pedig aljas módon ők is hozzájárultak, amikor nem szavazták meg, Magyarország, a migrációval szembeni megvédésének bekerülését az Alaptörvénybe.

Most itt a visszaigazolás, hogy a Magyar nép bölcs volt, főleg, már akiknek még nem lúgozták ki az agyát a CEU-s gender-egyetemeken és nagyon is jól átlátva mindezen az egyértelműen bevándorlás ellenes, eddigi kormánypártot bízta meg a folytatással.

Tüntettek az ülés előtt

A LIBE-bizottság ülése előtt az Amnesty International aktivistái tiltakoztak Brüsszelben a Stop Soros törvénytervezet ellen. A demonstrálók így fejezték ki szolidaritásukat a magyar civil szervezetekkel. A szervezet európai igazgatója hangsúlyozta: üdvözlik az Európai Parlament jelentéstervezetét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések