A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szegeden forgatott a "Búzadara" szerzője

Dubem K. Osita legújabb számának klipjének jeleneteit Szegeden rögzítették.
Néhány nappal ezelőtt töltötte fel a YouTube-ra legújabb számát Dubem K. Osita. A Nigériából származó, hazánkban a debreceni egyetemen programozást hallgató zenész idei első száma a "Mint a csiga" címet kapta, amelyet angolul és magyarul énekel el. - A dal két ellentétes oldalról szól.


Egyrészt az élet rövidségéről, másrészt viszont arról, hogy benne minden lassan történik, amit viszont bármennyire lassú is, élvezni kell. A várakozást a dugóban, a sorban állást, bármit lehet élvezni is annak ellenére, hogy az emberek nem szeretnek várni. Elfogadtam, hogy a dolgok lassan történnek, úgyhogy táncolni fogok erre az ütemre is! - mondta a recorder blognak a szerző. Íme Dubem K Szegeden készült zenéje!


A felvételeket a szegedi 724Pictures készítette. A Mint a csigában feltűnik a Móra Ferenc múzeum, az árvízi emlékmű és a Dugonics tér is, és természetesen a Dóm tér sem hiányozhat. Dubem K Magyarországon a Búzadara című számával vált ismertté, jelenleg több mint 1,3 millió megtekintésnél jár ez a klipje, tavaly pedig felléphetett a Szigeten is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések