A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros katonái már nem is leplezik, ki pénzeli a tüntetéseiket

Egyetlen jóérzésű honpolgár sem várhatja el, hogy a jelenkor forradalmárai a jómódú megélhetésüket biztosító források nélkül dolgozzanak az Orbán-kormány megbuktatásán. 
Az sem kizárt, hogy a tarhálás már afféle önkéntelen reflex lett náluk, de az önmaga köré választási többséget álmodó, kis forradalmár csapat a legutóbbi színes-szagos felvonuláson sem volt képes megállni a koldulást. És most nem a minden értelemben csődöt mondott Juhász Péter kartondobozzal kéregető Vajda Zoltánjáról van szó, hanem magukról az álcivil szervezőkről, akiket Soros György pénzel, de azért nem vetik meg a mezei ellenzéki szavazók pénzecskéjét sem. A Szomszédok-recept szerint, sokadjára újrahasznosított Gulyás Balázs és kollégái már nem is leplezik, hogy a kormányellenes tüntetések mögött a milliárdos spekuláns pénze és magánhadserege áll.
Kérjük segítsd a tüntetéseink: A közleménybe írják bele, hogy: Tüntetés vagy Tuntetes Humán Platform Egyesület
– áll a tüntetés Facebook-oldalának leírásában, precízen feltüntetett bankszámlaszámmal. Hát igen, nincsenek manapság könnyű helyzetben a megveszekedett Orbán-gyűlölők, hiszen a kevésbé módosaknak dönteniük kell, hogy Juhász Péterék tetemes adósságát enyhítsék, esetleg a Jobbik csökkentett állami támogatása miatt tátongó lyuk befoltozására adakozzanak picit, netán a Soros-aktivisták újabb Ray-Ben napszemüvegére és BOSS bőrkabátjára szánjanak némi munkával megkeresett forintot. A Humán Platform nyilvánvalóan az utóbbit szeretné leginkább.

De mi is ez a Humán Platform, amelynek a bankszámlaszámára utalhatjuk az állítólag teljesen független, politikamentes szerveződésnek szánt támogatást? A szervezet ötletadójaként bukkant fel a színen 2012-ben Gulyás Márton, akit akkor még a Krétakör Alapítvány vezetőjeként tartott el Soros György alapítványa, az OSF és a Norvég Alap; utóbbi 2014-ben például már 22,3 millió forinttal. Gulyás közéletbe katapultálásáért máris hálásak lehetnek legalább a festékgyártók, valamint az épületek és falak mosásával foglalkozó cégek, hiszen a sajátjai szerint is többszörösen bukott, leszerepelt aktivista legalább a GDP-t pörgette a maga primitív eszközeivel.

Ők találták ki az oktatásegészségügyet

A Humán Platformot ernyőszervezetként hozták létre 2012-ben a kormány kulturális, oktatási, egészségügyi és szociális politikája elleni álcivil fellépés összehangolására. A most látott ellenzéki kampány baloldali vezértémáit tekintve egyértelmű, hogy ha a szervezet nem is ért el átütő sikert a létrehozásakor, a Soros által eltartott álcivil szféra tudta a dolgát, és egy emberként besorolt alá. Később az ellenzéki politikai erőket is sikerült maguk alá gyűrniük a DK-tól a Jobbikig, hiszen mindegyiktől az „oktatásegészségügyet” hallgattuk a kampányban, természetesen csak propagandaszintű bekiabálásokkal hozzászólva a két szakterülethez.

És persze a kormány kulturális politikája elleni tiltakozás is fontos nekik, hiszen a szocializmusból egyenes ágon átörökített haladó erők hisztériával fogadják a legkisebb térvesztést is az általuk máig elsöprő mértékben leuralt kultúra területén, legyen szó a televízióról, filmgyártásról, színházról, könyvkiadásról vagy akár a gasztronómiáról.

Kapcsolat a diáktüntetőkkel és a bevándorlás híveivel

A haladó erők már a 2014-es választási vereséget is nehezen viselték, akkor októberben csődítettek oda a Blaha Lujza térre számos sorosista szervezetet meg az esetleg közéjük vegyülő, néhány jóhiszemű társaságot a Tedd magad szabaddá! című élménytüntetésre. Természetesen adakozni is lehetett. Az eseményt az önmagát szintén politikától függetlennek hirdető Független Diákparlament egyik vezetője, Gyetvai Viktor is reklámozta:

Forrás: facebook.com/Gyetvai Viktor

A Humán Platform aközött a 22 szervezet között is felbukkan, amelyek a 2016-os kvótanépszavazáson az érvénytelen szavazásra buzdítottak, ami mondjuk egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy az ugyancsak Soros alapítványi pénzéből működő a Migszol is ott tüsténkedik az ernyőszervezetben, az oktatásügyért meg az egészségügyért persze nagyon-nagyon őszintén aggódó más álcivilek társaságában. A bevándorláspárti kiállásnak a jutalma is meglett, hiszen a Humán Platform 13 millió forintot kapott a Norvég Alaptól abban az évben.

Innen van pénz profin megszervezett tüntetésekre

A bevándorlás nemcsak elvi kérdés a Soros-hálózat számára. A dolgozók által befizetett, majd kormányaik által idegen migránsokra költött, irdatlan mennyiségű állami pénzekből sok mindenki jól jár. Ezek az állami támogatások végül a migránsok tömegeinek szállást, élelmiszert, gyógyszert és egyéb ellátást biztosító magán-nagyvállalatok, a bevándorlást dicsőítő újságírók és politikusok, „civil jogvédő” ügyvédek és a Soros-hálózat más, migránsokat pátyolgató szervezeteinek kasszáiban csilingelnek. És akkor még nem szóltunk a szintén hatalmas bevételre szert tevő embercsempészek és a migránsokat Európába taxizó Soros-szervezetek több, mint valószínű összejátszásáról. Valamiért ez a korrupció nem zavarja a magukat független őrkutya szerepkörbe álmodó haladó újságírókat.

Nem csoda hát, ha a bevándorlás haszonélvezői rászánnak némi befektetést is, hogy végül a migrációpárti erők győzzenek. Ez magyarázza, honnan van pénzük a magyar választási eredményt elfogadni képtelen, amúgy még soha semmilyen közéleti eredményt nem felmutató mitugrászoknak profi hangosításra, színpadtechnikára, óriáskivetítőre.

A bevándorlásnak keresztbetevő magyar kormány egyre inkább precedenst teremt Európa népei számára, emiatt a megbuktatását mélyen és erősen kívánják a migrációpárti erők, és áldozni is hajlandók rá. Ha ehhez élménytüntetés és alkotmányozó utcabál kell, akkor kifizetik azt.

Jobb ötlete úgysincs senkinek, hiszen az Orbán-kormány demokratikus leváltásában láthatóan nem partner a magyar nép.


A „Mi vagyunk a többség” tüntetések szervezői (balról): Lányi Örs egyetemista, Homonnay Gergely DK-s aktivista és Gulyás Balázs, korábban MSZP-s politikus, majd többszörösen újrahasznosított „civil” aktivista. Velük pózol a tüntetésen videóüzenetben megjelenő Szentesi Éva, a WMN.hu önmagát írónak tartó munkatársa. (kép: facebook.com/Mi vagyunk a többség)

„KÖSZÖNJÜK, hogy ma is több mint százezren eljöttetek!” – hirdeti az esemény Facebook-oldala. Szerencsére a PestiSrácok.hu minden látószögből ott volt a kétségkívül történelmi jelentőségű utcabálon. A súlyos választási vereségéért a kormányt okoló ellenzék a Kossuth térről indult, ahonnan a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Károly körúton keresztül érkeztek a Szabad Sajtó útra. Gulyás Balázs, az esemény szervezője többször is elmondta a beszédek előtt és között, hogy hatalmas tömeg gyűlt össze, a CEU-s tüntetéséhez hasonlítva a létszámot. Ez valóban közelebb áll a valósághoz, mint a „több mint százezren vagyunk” felkiáltása, ugyanis a CEU-tüntetés résztvevőit a mindennel és mindenkivel szemben kritikus Magyar Nemzet tízezer főre becsülte anno. A tüntetők most szombaton nagyságrendileg egy 400-500 méteres útszakaszt foglaltak el, fél hét tájékán a Bajcsy-Zsilinszky út és az Ó utca kereszteződésétől a Deák Ferenc térig ért a felvonulás. Valóban sok fiatal, középkorú és idős ember vonult utcára, azonban a május elsejei majális olykor többeket mozgat meg, mint ez az esemény.

Húszmilliós tüntetés ötmillióból, de inkább ingyen

Menet közben másoknak is feltűnt, hogy a kartondobozokba összetarhált mikroadományok legfeljebb fedősztorinak alkalmasak, ugyanis azok egyszerűen nem fedezhetik a tüntetések nyilvánvalóan tetemes bérleti költségeit. Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid korábbi szóvivője egy Facebook-bejegyzésben idézte fel, ő hogyan szervezett régebben, valóban aprópénzből tüntetést:
Aztán belenéztem a tüntetés közvetítésébe és felfordult a gyomrom. Egyértelmű, hogy a szervezés nem magánkezdeményezésből ment. Emlékszem, mikor 3 éve a Not in my name tüntetés előtt 2 órával kaptam kölcsön egy kis vicces hangfalszettet, az egyik, évek óta nem látott ismerősöm rakta össze hangtechnikusként, én meg a Kossuth térről sprinteltem a Nyugatihoz, hogy az általam várt párszáz fős csoporthoz csatlakozzak. Mint kiderült, a párszáz fő kb. 7000 ember volt. Teljesen le voltam döbbenve. A tegnapi tüntetés sokkal többeket szólított meg – és ez jól van így. A leszervezése, a szónokok – valamiféle Disneyland-érzetem támadt. Valami műanyag íz szűrődött át az élő közvetítéseken.
Haladéktalanul meg is érkezett Jámbor András, a kommunista ideológiát terjesztő Mérce.hu főszerkesztője, hogy megvédje az álcivileket:
Forrás: facebook.com/Zsohár Zsuzsanna

Beismerte tehát, hogy elég sok tüntetést csinált már, vagyis a kommunista agitátorkodása mellett egyszerre akar ellenzéki aktivista és független újságíró is lenni. Ez azonban még a legkevésbé vérlázító, hiszen lényegében az egész haladó sajtó ilyesmit csinál az utóbbi években. A hozzászólásában azonban azt is állítja, több cég vállalja az ingyenes segítséget. Jámbor sarló-kalapácsos gondolatvilágában persze biztos sok vállalkozó szívesen adja kölcsön ingyen a méregdrága színpadfelszerelését, mit sem törődve az önköltséggel. A Mérce.hu főszerkesztője a jelek szerint eléggé leragadt a kommunizmusban, ahol tényleg meg lehet kapni dolgokat ingyen: csak állami terrorral el kell kobozni azoktól, akiknek van.

Ennél is gyengébb magyarázat azonban, hogy szerinte a netadós tüntetéseknél akár 2-3 millió forint is összejöhetett az adománygyűjtésből, míg a két Mi vagyunk a többség utcabálon összesen akár 10 millió forint is. Vagyis még füllenteni sem tud akkorát, amekkorával kimoshatná álcivil barátait a gyanúból. Egy hangosítástechnikával foglalkozó cég azt válaszolta a PestiSrácok.hu ezzel kapcsolatos érdeklődésére, hogy a legutóbbi tüntetéseken látott felszerelés bérleti költségei alsó hangon 15-25 millió forintba kerülnek. Talán egyszer az is kiderül, honnan, kitől van ennyi pénzük ezeknek a csodálatosan önzetlen filantrópoknak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések