A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány: Nincs (és nem is volt) bizonyíték Orbán svájci bankszámláira, de szerinte Putyin „zsarolhatja valamivel” Orbánt

Gyurcsány Ferenc mérget vesz rá, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) bekerül a parlamentbe – meglátása szerint 8 és 13 százalék között szerepelnek majd, várakozása szerint 4-8 egyéni győzelmük, illetve 10-20 képviselőjük lesz az új Országgyűlésben – derül ki a DK elnökének az Indexnek adott interjújából.
Az interjúban Gyurcsány Ferenc elismerte, hogy az Orbán állítólagos titkos svájci bankszámlájának létezését igazoló bizonyítékok továbbra sincsenek meg, sőt, a választásokig sem számít ebben új fejleményre, ugyanakkor meglátása szerint hallgatni nagyobb kockázat lett volna, így nem is bánja, hogy beszélt róla.

Más témáról szólva megjegyezte, hogy amennyiben tehetné, elvenné a határon túliak választójogát, s ezzel kapcsolatosan azon meglátásának adott hangot, hogy „a Fidesz elvette a határon belüli politikai közösség jogát, hogy önmaga dönthessen sorsáról”, és ezt a jogot adnák vissza.

Arra a felvetésre, hogy nem tartja-e gyűlöletkeltőnek a határon túliak választójogáról készített videót – amelyben eltorzított hangú és kitakart határon túliak beszélnek arról, hogy a Fideszre szavaznak –, a DK vezetője úgy reagált, ők nem egy csoportot, hanem a kormány intézkedését támadják. Állítása szerint a kitakarás oka is az, hogy „nem a személy, hanem a jelenség a kritika tárgya”.

Gyurcsány Ferenc szót ejtett arról is, „el tudja képzelni”, hogy Vlagyimir Putyin zsarolhatja valamivel Orbán Viktort, ugyanis nem lát más okot arra, hogy „Magyarország leginkább oroszellenes politikusából” kormányra kerülését követően oroszbarát lett. Elismerte viszont, hogy miniszterelnökként nem kapott olyan információt, ami alapján kijelenthetné, Orbán zsarolható volna.

Végül emlékezzünk egy kicsit, amikor még nem volt gond ha valaki Putyinnal haverkodik. (Mekkora egy képmutató, hazudozó sz@r ez az ember)

Szerelmes pillantások:
Amikor még Gyurcsány, nem félt Putyintól:


Amikor Putyin, Gyurcsánytól tanult csárdásozni:


Amikor Gyurcsány, Putyintól kapott tippeket:
Amikor még Gyurcsány , Putyinnal együtt kovácsolta az Orosz-Magyar kapcsolatokat:
Végül a meghitt családi vacsorázás Gyurcsány otthonában:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések