A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Morvai: „Össze kell fognunk, hogy megvédjük nemzeteink függetlenségét és kontinensünk biztonságát”

A szubszidiaritás és az arányosság úgy tűnik, már a múlté, és Macron elnök, ha engedjük neki, meg fogja változtatni az Európai Unió struktúráját. Teszi mindezt azért mert szerinte Európa európai szuverenitást akar nemzetállami szuverenitás helyett. Európai Egyesült Államokat akar, míg mi, az európai embere többsége a nemzetek Európáját óhajtjuk – mondta Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő Strassbourgban, a plenáris ülésen felszólalva.
Morvai Krisztina a szubszidiaritásról é arányosságról szóló 2015. és 2016. évi jelentésekkel kapcsolatos reagálásában emlékeztetett, Macron elnök tömeges migrációt akar, míg Európa többsége egyáltalán nem akar migrációt.
Szeretnénk megmenteni, megvédeni a közösségeinket – fogalmazott a képviselő.
Hozzátette, ki kell állnunk közösen nemzetek, a független, szuverenitással rendelkező nemzetek Európájáért. Tartsuk meg szubszidiaritás és arányosság elvét – húzta alá a jogász, politikus.

Morvai Krisztina felszólalását az ülést levezető elnök éles gesztikulálással, nagy sóhajtásokkal és fejcsóválással nyugtázta.


PS nyomán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések