A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Milliókat vett ki a bankból eltűnése előtt a lány: sportfogadás miatt halt meg VV Fanni?

Újabb mozaik­ kerülhet helyére VV Fanni rejtélyes eltűnésének ügyében. 
A Blikk megtudta, hogy a rendőrség feltételezése szerint az előzetesben ülő gyanúsított, B. László a lány millióit akarta megszerezni, hogy aztán sportfogadásra költse az összeget. A nyomozók megtalálták azokat az SMS-eket, amelyekben a férfit a hitelezői fenyegették. Több tízmillió forintra rúgott az az összeg, amivel B. László különböző személyeknek tartozott.

Információink szerint a férfi terve az volt, hogy a nyereménnyel az egyik ismert kaszinóvárosba utazik, hogy pókeren és Black Jacken további milliókat szerezzen. Éresülésünket dr. Lichy József, Fanny családjának ügyvédje is megerősítette.

– Úgy tudom, valóban van egy ilyen szála a nyomozásnak. Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte – magyarázta az ügyvéd. – A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta. Úgy látom, a rendőrség alapos munkát végez, ami talán nem mindig gyors és látványos, de hosszú távon annál hatékonyabb – vélekedett Fanni családjának képviselője.

Ami biztos: Fanni eltűnése előtt járt a bankban, ahonnan kivette az összes megtakarított pénzét. A bankjegyeket azonban Fanni eltűnése után érintetlenül megtalálták a lány albérletében.

– Fannikám mondta, hogy több millió forintot kivett a bankból, azt azonban nem árulta el, hogy miért tette ezt. A lányom nagyon jószívű és naiv volt, így könnyen el tudom képzelni, hogy nem magára akarta költeni a megtakarítását, hanem kölcsönadni valakinek – mondta a Blikknek korábban Fanni édesanyja, Katalin.

A gyilkosság gyanújával előzetes letartóztatásban lévő B. László korábbi ügyvédje ezzel szemben úgy tudja, Fanni egy barátnőjének akarta adni a pénzt, hogy az illető ki tudja fizeni a plasztikai műtétjét.

– Ez ugyanaz a nő, aki akkor is ott volt Fanni lakásában, amikor László november 20-án felment, és eszméletlen állapotban találta a lányt. Ő adta az utasítást, hogy fuvarozza az ájult Fannit egy bizonyos helyre, és ott adja át két férfinak. Volt védencem ezt meg is tette, és az ő szerepe itt véget ért ebben a történetben – közölte a Blikk érdeklődésére dr. Brodmann Péter, a védelemből kizárt ügyvéd.

Négy hónapja hiába keresik

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el a XIII. kerületi albérletéből. A házban lévő kamerák rögzítették, amint B. László leviszi a lakásból, majd autójába teszi az alélt lányt. Innentől azonban semmi nem biztos, hiszen míg a rendőrség emberöléssel gyanúsítja a dunaújvárosi férfit, addig ő azt állítja: semmi köze a lány eltűnéséhez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések