A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Igaz szerelem? Elhagyta a kilenc gyermekes családját a 44 éves brit nő a fiatal afrikaiért

A 44 éves Heidi, kilenc gyermek édesanyja elhagyta férjét és családját fiatal gambiai szeretőjéért, akit eddig csak Facebookon látott. Heidi ragaszkodik hozzá, hogy megtalálta élete szerelmét, és ez nem csak egy futó kaland.
Andy Hepworth, az elhagyott férj máshogy látja. Végignézte, ahogy felesége elutazik Gambiába új szerelméhez, a 30 éves Mamadou Jallow-hoz, akit addig személyesen nem is látott. A találkozó mégis jól sülhetett el, mert az asszony el akarja indítani a válópert, és jövőjét új barátja mellett képzeli el.

Andy szerint ez az egész életközepi krízisnek köszönhető tévedés, hiszen Heidi az utóbbi időben tetoválást csináltatott, edzeni járt, ruhákat vásárolt. Míg a válság előtt szerető, gondoskodó anya volt, 23 évig feleség, most volt férje szörnyetegként festi le, akinek teljesen elcsavarta a fejét a fiatal szerető.

Mondjuk ő sem teljesen makulátlan, mert 5 éve ő költözött el, de amikor meggondolta magát, Heidi visszafogadta. A három legfiatalabb gyerek – 6, 9 és 11 évesek – nővérük felügyelete alatt cseperednek.

Heidi tagadja, hogy Mamadou, aki Banjulban, a fővárosban lakik, csak arra használná őt, hogy útlevelet szerezzen. Az asszony azt mondja, természetes, hogy házassága véget ért, most pedig nagyon boldog, nem is találhatott volna kedvesebb férfit.

Gyermekei hiányoznak neki, de nem hagyta őket felügyelet nélkül, videochatelnek minden nap, és Heidi szerint megértik őt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések