A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ha tényleg olyan nagyon minden sz@r itt ,,, hát akkor menjetek

Merthogy ez egy drog. Ez az egész para, ami körülvesz. A légkör. Állandóan. Mindig. Minden. Szar.
Például, mondjuk a kommunista pártlap, a Népszava most azzal riogat, megnégyszereződött a külföldre menni szándékozó fiatalok száma. Egy ember legalábbis ezt mondta a vörös propagandistának, tehát biztos úgy van. Ugyanakkor persze melyik fiatal ne menekülne el egy olyan otthonból, ahol apu meg anyu állandóan vitatkoznak. Országos viszonylatban éppen most jelentették be, hogy mostantól négy évig folyamatosan balhé lesz.

Tovább fortyog ez a cinikus szoci genny, ami a rendszerváltás óta kavarog a mélyben. Illetve olyan eposzi magasságokból ömlik, ahonnan az Index szokta leokádni műveltségnek álcázott dekadens magyar-, világ-, és öngyűlöletét.

Magyarországon. Minden. Szar. Mert. Ti. Magyarok. Szarok. Vagytok. Toccs-toccs-toccs.

Amikor a libsi intelligencia van hatalmon, akkor is szarok vagytok, csak egy kicsit kevésbé. Fiatalok, meneküljetek! És én is ezt mondom, meneküljetek ettől a gyomoridegtől, ettől a hisztériától, amit a túlmozgásos öngyűlölő libernyák újságírók generálnak.

Szociörökség a nemzetgyűlölet, ügyesen viszik tovább a Kádár seggéből kirángatott stafétabotot. És sosem fogják abbahagyni a hisztit, és négy évig még annyi nyugtot sem fognak ennek az országnak hagyni, amennyit eddig, minden hétvégétek el lesz baszva valami szar tüntetéssel, és szépen kiadagolnak minden munkás hétköznapotokra is egy jó félliter epét.

Tényleg, menjetek el!

Sosem fogják elismerni, hogy öntudatlanul is a kivénhedt Nyugat szekerét tolják, hogy itt megutáljatok élni, és ezért oda menjetek dolgozni. Ez tudatos munka amúgy, legalábbis a külföld részéről, ezért adják a dohányt a libernyák firkászoknak meg az állítólagos civileknek. Csinálnak egy kis létbizonytalanságot, médián, vagy gazdaságon keresztül, és sutty, már özönlik is a sok kelet-európai fiatal Londonba utcát söpörni, meg mosogatni.

Szóval menjetek ti is!

Tényleg lehetetlen ebben a fullasztó pánikködben boldogulni. Külföldön legalább nem köpnek le, hogy magyar vagy, csak itthon.
  • Ugye milyen jó lenne látni valami jövőt, hogy megélje letelepedni, gyereket vállalni?
  • Ugye milyen jó lenne pár jó hír, hogy ez, meg az felépült, meg ez, meg az fel fog, meg majd erre az évre ennyivel csökken az adó, és ennyivel nő a bér.
  • Ugye milyen jó lenne, egy olyan országban élni, aminek nem csak keserű múltja és hisztérikus jelene van?

Hanem mondjuk konkrét, kiszámítható és tervezett jövője. Amiben neadjisten egyet lehet érteni, amiben lehet reménykedni. Amiért érdemes élni. Megmaradni. Fennmaradni. Itt.

Le kell állni a szerről. Mert ez a parázás magyar droggá vált. Mindenki szívja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések