Hirdessen itt

Felejtsd el az almaecetet - ezek az itókák hatékonyabban segítenek a fogyásban

Most, hogy már mindjárt itt a május, a legtöbben fejvesztve próbálnak megszabadulni pár kilótól.
Ilyenkor a szokásos diéta-edzés kombó mellett érdemes néhány extra trükköt is bevetni a gyorsabb célba érésért.

Sokan esküsznek az almaecetre, ami hatékony anyagcsere pörgető, fokozza a zsírégetést, és még az immunrendszert is felpörgeti. Egyesek shotként, mások vízbe keverve fogyasztják, de az biztos, hogy minimális azoknak az embereknek a száma, aki szereti, vagy jól bírná az ízét. Ha te azok közé tartozol, akik képtelenek rávenni magukat az almaecet ivásra, akkor eláruljuk, mely más italok segíthetnek még a fogyás pörgetésében:

Víz

Banálisnak tűnik, mégis érdemes első körben ezzel próbálkoznod. Elég vizet iszol? Legalább napi 8-10 pohárral kellene meginni, nyáron a 2,5-3 liter teljesen alap. Sokan mégis másfélnél megállnak, és azt hiszik sok folyadékot fogyasztanak. Ha megfelelő mennyiséget fogyasztasz, és szépen elosztod a nap folyamán, sokkal kevésbé érzed magad éhesnek, a bőröd is szebb lesz, és az anyagcseréd is hatékonyabban működik majd!

Mentatea

Az egyik legjobb étvágycsökkentő, ráadásul már akkor is hatásos, ha csak szagolgatod. Ráadásul a belek működésére is remek hatással van, fertőtleníti a gyomrot, és görcsoldóként is használhatod.

Kávé

A koffein úgy pörgeti fel az anyagcserédet, hogy egy kicsivel több kalóriát égetsz el vele a nap folyamán ugyanazokkal a tevékenységekkel is, mintha nem innád. Persze, nem a cukros-tejszínhabos verzióról beszélünk, hanem az eszpresszóról, americanóról, vagy lattéról, de növényi tejjel, természetes édesítőszerrel. Emellett pedig étvágycsökkentő hatással is bír. Arra figyelj, hogy ne adagold túl, napi 2-nél (maximum 3-nál) érdemes megállni.

Citromos víz

A fitt sztárok is esküsznek a citromos vízre, bár a fogorvosok óva intenek tőle. Azt viszont biztosan el lehet mondani, hogyha ezzel kezded a napodat, könnyebben tudsz elmenni WC-re, és az anyagcseréd kora reggel sokkal jobban felébred.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések