A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt bezzeg nem hallja meg Európa – Könyörögnek a dél-afrikai fehérek, hogy mentsük meg őket a kiirtástól, mert lemészárolják őket az afrikaiak

Már elérte végre a főáramú médiát a hír, miszerint több ezer ember követeli, hogy Trump és az USA fogadja be azokat a dél-afrikai fehéreket (búrokat), akik sorra menekülnek el Dél-Afrikából, mióta a feketék vették át az irányítást és kifosztják vagy lemészárolják őket.
Ráadásul törvényt fogadtak el, hogy a fehérek eddig rendben művelt földjeit minden kompenzáció nélkül elkobozzák és odaadják a feketéknek.

Az országban naponta mészárolnak le a legbrutálisabb állati módon egész fehér családokat és gazdákat, de egyébként is borzalmassá vált a közbiztonság. Az ország a szemétben, piszokban és bűnbandák garázdálkodásában szenved. 

Gyakorlatilag veszélyben van a fehérek élete. De mivel a búrok egykori holland, német és hugenotta gyarmatosítók leszármazottai, mindig is Dél-Afrikában éltek és hazájuknak tekintik, nem mindenki akar vagy tud elmenekülni.

A petícióban 12.000 ember követeli, hogy az USA nekik nyújtson inkább menedéket!

Ugyanilyen kezdeményezést már elindítottak Európában, ahol  már 17.000-en Jean-Claude Junckert és Angela Merkelt is arra kérik, hogy segítsen a dél-afikai fehéreknek és Európa fogadja be őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések