A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a csapat csábítja Ricciardót - Hol folytatja a Forma–1-es csillag?

Elcsábíthatja a Mercedes Forma–1-es istálló Daniel Ricciardót (28) a Red Bull Racingtől.
A legutóbb Kínában diadalmaskodó ausztrál versenyzőnek a szezon végén lejár a szerződése jelenlegi munkaadójánál, s a hét végi Azeri Nagydíj előtt az az egyik legérdekesebb téma a boxutcában, mi lesz vele a következő idényben. A legfrissebb pletykák szerint ultimátumot kapott csapatától: a nyári szünetig el kell döntenie, marad-e vagy máshol folytatja a pályafutását. Korábban a Ferrari érdeklődéséről lehetett hallani, most pedig a Mercedes „jelentkezett be” érte – állítólag.

– Egyelőre csak a feladatomra koncentrálok, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak az előttem álló versenyhétvégén. Jelenleg nem aktuális kérdés, mi lesz a szerződésemmel – jelentette ki Ricciardo, aki Bakuban az első szabadedzésen a második helyen végzett a mercedeses finn Valtteri Bottas (28) mögött. – Szeretném megismételni a legutóbbi produkciómat, vagyis futamot akarok nyerni, még ha ez nem is lesz éppen könnyű.

Szombaton az időmérő (M4, 15), vasárnap pedig a futam (M4, 14.10) vár a pilótákra Azerbajdzsánban.

A vb állása

Pilóták
1. Sebastian Vettel (német, Ferrari) 54 pont
2. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 45 pont
3. Valtteri Bottas (finn, Mercedes) 40 pont

Csapatok
1. Mercedes 85 pont
2. Ferrari 84 pont
3. Red Bull 55 pont

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések