A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beperli a notóriusan hazudozó Márki-Zayt a hódmezővásárhelyi kórház főigazgatója

A hódmezővásárhelyi kórház főigazgatója bepereli Márki-Zay Péter (független) polgármestert az intézmény jó hírnevének megsértése miatt – jelentette be Kallai Árpád kedden az alföldi városban.
A hódmezővásárhelyi polgármester Kiss Attila jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt fórumán a delmagyar.hu csütörtöki tudósítása szerint egyebek mellett arról beszélt, hogy az életét kockáztatja, aki bemegy a vásárhelyi kórházba. A kórház főigazgatója mintegy ötven munkatársa előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta,

Márki-Zay Péter az elmúlt napokban rendezett lakossági fórumokon “rágalom- és gyűlöletkampányt” folytatott a kórház ellen. Az intézmény és az ott folyó ellátást minősítő állításaival megsértette a kórház 570 dolgozójának becsületét – tette hozzá. Kallai Árpád hangsúlyozta: az intézmény valamennyi munkatársa azért dolgozik, hogy a Hódmezővásárhelyen és a térségben élők biztonságban legyenek. Hozzátette, az orvos-beteg és ápoló-beteg kapcsolat bizalmi viszony, és amennyiben ez sérül, a gyógyító munka kerül veszélybe.

A főigazgató azt mondta, hogy 2007-ben, amikor a kormány el akarta lehetetleníteni a hódmezővásárhelyi kórházat, példátlan összefogás alakult ki, tízezrek álltak ki az intézmény mellett. Bízik abban – fűzte hozzá -, hogy a kórház dolgozóinak fellépésével sikerül megvédeni az intézményt, és elérni, “soha többet ne érhesse a 2007-eshez hasonló támadás”.

Márki-Márk, a Hanta Boy

Az új hódmezővásárhelyi polgármester az egységnyi idő alatti hazudozásban valószínűleg még Gyurcsány Ferencet is képes megszorongatni, hiszen eddigi rövidke politikai pályafutása során már számos komoly hazugsága lepleződött le. Az ellenzéki lakájsajtó azzal kezdte építgetni az imázsát (az időközi választás tanúsága szerint: sikeresen), hogy azután kamerázták be Márki-Márk utcáját, hogy bejelentette, indul a választáson. A PestiSrácok.hu viszont leleplezte: ez képtelen hazugság, hiszen a kamerahálózat kiépítéséről már évekkel korábban döntöttek, a fölszerelést pedig hónapokkal korábban megkezdték.

A következő hazugság az volt, hogy Márki-Márkot – saját bevallása szerint – azután rúgták ki állásából, hogy jelezte, indul a választáson. A kamu itt is hamar lelepleződött, miután az érintett cég közleményt adott ki, amelyben föltárta a valóságot. Az ellenzéki sajtó természetesen ez esetben is csak Márki-Márk hazugságát pörgette meg – a valóságról már nem számolt be. Az összes ellenzéki párt által támogatott „független” polgármester-jelölt a kampányban politikai ellenfelei akasztgatásáról álmodozott.

Megválasztása óta még inkább kiütközik emberi „minősége”. Előbb az aljegyzőt rúgta ki, mert helyesbíteni merte az ő hazugságát a város költségvetése kapcsán. Márki-Márk a jelek szerint közgazdász végzettsége dacára azzal sincs tisztában, mi a különbség a hitel és a hitelkeret között. Majd a főjegyzőt is lapátra tette, noha megválasztása előtt még együttműködést ígért. A polgármester valódi természetét jól mutatja, hogy immár teljes ellenzéki összefogást, Vona–Gyurcsány–Szél–Karácsony–Juhász választási koalíciótkövetel. Annyit sztárolta őt az ellenzéki médiahad az elmúlt hónapban, hogy azt hiszi, ő fújja a passzátszelet… A Tutiblogon egyébként Piréz kolléga már adott neki tanácsot arra, mit hazudjon legközelebb.

MTI; Fotó: Vasarhely24.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések