A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az „engedetlen” politikusok eltávolítása a pénzhatalmak taktikája

Az alábbiakban közöljük Prof. Dr. Dipl Ing. Heinrich Wohlmeyer osztrák közgazdász levelét Eva Maria Barki tolmácsolásában.

Tiltakozás az Orbán Viktor elleni hajtóvadászat ellen

Földünk pénzhatalmainak taktikájához tartozik az olyan engedetlen politikusok eltávolítása, akik a közjavak kizsákmányolásával szembeszállnak, vagy erőszakos „rendszerváltás” (regime change) útján vagy a választások súlyos befolyásolása révén.

Magyarország esetében éppen az utóbbit hajtják végre.

A pénzrendszer fölötti uralom érvényesítésére a közjó érdekében ellenálló politikusokat hamis vádak és terjesztett gyanusítások által rossz hírbe hozzák azzal a céllal, hogy megbízhatatlanná és választhatatlanná tegyék.

Amit a pénzhatalmak kezében lévő médiák jelenleg terjesztenek, az arra az embervadászatra hasonlít, amit Christian Wulff akkori német szövetségi elnök ellen indítottak. Ő nyilvánosan kétségbe merte vonni, hogy a német néptől elvárható-e az olyan hitelek vállalása, amelyekről nagy bizonyossággal tudni, hogy nem kerülnek visszafizetésre és az olyan kezességek vállalása, amelyek elég biztosan behajtásra kerülnek. Erreföl azonnal elsöpörték a médiákban.

A párhuzam eléggé szembeötlő: Amikor Orbán Viktor a Magyar Nemzeti Bank igazgatójának a magyar nemzeti közjóra való felesketését követelte, azt azonnal a pénzvilág szabadságába és függetlenségébe való önkényes beavatkozásának bélyegezték.

Ugyanaz a játszma folyik az idegen kultúrájú személyek illegális tömegbevándorlása kérdésében is, amit az ENSZ és az EU szervei az idegenrendészeti és egészségügyi törvények valamint a Genfi Menekültügyi Egyezmény figyelmen kívül hagyásával indítottak el – amitől az érvényben lévő társadalmi szerződés összeomlása fenyeget.

A tudatos destabilizálásnak és az ebből adódó közjavak kikényszerített alkalmazkodásának valódi hátterét elrejtik az emberiesség köpönyege alá valamint Orbán Viktor személyében a magyarok hiányos szolidaritása mögé.

Épp ezekben a napokban, amikor arra gondolunk, hogy hogyan sodorták bele az európai embereket a második világháborúba, szükség van arra, hogy Magyarország médiákban összehangolt szorongatása és Orbán Viktor ezen célt szolgáló elítélése ellen tiltakozzunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések