A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ellenzék lenézi az embereket, semmibe veszi a választói akaratot és szemen köpi a magyarok többségét

Így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója arra, hogy ellenzéki tüntetés szerveződik szombatra. Hidvégi Balázs szerint “a kristálytiszta eredményt mindenkinek el kellene fogadnia”. 
Ez az a fajta sorosista brigád, amelyik, ha nem a szája íze szerinti eredmény születik, akkor nekimegy a demokráciának is – fogalmazott a kommunikációs igazgató az M1-en. 

Szerinte a szombatra tervezett demonstráció arról is szól, az ellenzék eleinte még a saját sikereként üdvözölte a magas részvételt, aztán több pártban lemondások következtek, majd választási csalással vádaskodnak.
Shepherd a provokátor ellenzéki blogger, szemen köpi a magyar társadalmat

Nemrég tette közzé a videóját, amiben felháborító módon, majdhogynem az anyázásig alázza, elvileg az otthon maradt ellenzéki választókat, ami éppen hogy ilyen magas részvétel mellett, teljesen érthetetlen.


Bővebben: Üzenet a választási csalást rebesgető polgárháborúzni kívánó, a parlamentet kövenként széthordani akaró, hőbörgőknek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések