A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A hencegő Soros zsoldosok elszólják magukat

A magyar származású író és szociológus, Frank Füredi (született: Füredi Ferenc) állítása szerint egy magánjellegű ebéd közben Soros Györgynek dolgozó globalista aktivisták azzal kérkedtek, hogy kormányokat buktattak már meg.
A canterbury-i University of Kent korábbi szociológus professzora a Telegraph angol újságnak adott interjújában felidézte tapasztalatait a globalista spekuláns zsoldosaival kapcsolatban, miután arra utaló jelek mutatkoztak, hogy meg akarják buktatni a brit kormányt és egy újabb népszavazást akarnak kiíratni az uniós tagságról.

„Soros úgy hiszi, hogy ha az emberek úgymond rosszul szavaztak, rosszul választottak, akkor joga van meghiúsítani a döntésük eredményét” – fogalmazott Füredi.

„Soros nem hisz sem a határok létjogosultságában sem a nemzeti választások felhatalmazásában. Éppen ezért feljogosítva érzi magát, hogy befolyásolja és amennyiben lehetséges, irányítsa a társadalmak sorsát világszerte.”

A „Soros-művelettel” (hívhatjuk Soros-tervnek is, ám szerettük volna visszaadni a professzor eredeti szóhasználatát) való találkozásáról elmondta, hogy az 2013-ban hazánkban, Budapesten történt egy fiataloknak szóló csereprogramon (Open Society Youth Exchange), ahová a világ minden részéről érkeztek a nyílt társadalom eszméjének követői. A következőkben idézzük a személyes beszámolót:

„A legtöbb résztvevő okos, idealista fiatal volt, akik úgy tűnt, tényleg csak jobbá szeretnék tenni a világot. Ami aggodalommal töltött el a találkozóval kapcsolatban az volt, hogy a jelenlévőkre úgy tekintettek, mintha baloldali hittérítők lennének, akik hazatérve terjesztik majd az igét.

Később ebéd közben, egy budapesti szálloda éttermében értettem csak meg a teljes súlyát annak az arrogáns világképnek, amelyet a Soros hálózat szervezetei promotálnak. Az asztalnál ültek holland, amerikai, brit, ukrán és magyar képviselői is különböző Soros NGO-knak és hencegtek az eredményeikről. Néhányan állították, hogy központi szerepet játszottak Egyiptomban az Arab Tavasz kirobbanásakor. Mások az Ukrajna demokratizálásában való közreműködésükkel dicsekedtek. Megint mások azzal kérkedtek, hogy milyen befolyásuk volt a líbai Khadafi rezsim megbuktatásának előkészítésében.

Csendben ültem és kényelmetlenül éreztem magam olyan emberek társaságában, akik számára természetesnek tűnt istent játszani. Volt egy pillanat, amikor az asztalfőnél ülő résztvevő – egyébként egy magyar Soros szervezet vezetője – megkérdezte, mit gondolok a munkájukról. Nem akartam senkit sem megsérteni, ezért csak halkan megjegyeztem, nem vagyok meggyőződve róla, hogy egyáltalán legitim-e és működhet-e, ha a demokráciáról vallott eszméiket kívülről erőltetik rá Líbiára. Egy pillanatnyi hezitálás nélkül rávágta: „Nem hiszem, hogy megengedhetjük magunknak, hogy megvárjuk, míg a líbiaiak megtalálják a saját Jeffersonukat!” (Itt Thomas Jeffersonra, az amerikai függetlenségi nyilatkozat megalkotójára utalt.)”
Füredi visszaemlékezésében megjegyzi, meglepte az a gőgös hangnem, amellyel kioktatta és arra utalt, hogy olyan országokban, mint Líbia, tulajdonképpen ők, a Soros zsoldosok töltik be Jefferson szerepét. Mi a helyükben nem dicsekednénk azzal, hogy létrehoztunk egy bukott államot, ahol szabadlábon vannak a dzsihadisták, a fekete afrikaiakat rabszolgapiacokon árulják és nem utolsósorban az embercsempészek jó nagy pénzeket szakítanak azzal, hogy lélekvesztő csónakokon indítják útnak a migránsokat Európa felé – javarészt a Soros NGO-k segítségével.

Az őt dölyfösen leteremtő Soros zsoldost nem említette név szerint, ám az eredeti, angol nyelvű beszámolóban nőneműként utal rá. Annak tudatában, hogy 2013-ban történt az eset, és akkoriban ez a hölgy egy magyarországi Soros NGO vezetője volt, az alábbi személyek jöhetnek szóba (a teljesség igénye nélkül, a legismertebb és legnagyobb szervezeteket tekintve):
  • Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke 2007 óta
  • Kapronczay Stefánia, a Társaság A Sazabdságjogokért ügyvezető igazgatója 2013-tól
  • Somody Bernadette, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet igazgatója


Füredi, aki szintén magyar zsidó családi háttérrel rendelkezik, nekiment azoknak is, akik védelmezik a spekulánst és az őt kritizálókat antiszemitizmussal vádolják. „Visszataszítónak tartom, hogy Soros kritikusait zsidóellenesnek bélyegzik, az antiszemitizmus elleni harccal éppen ellentétes az ilyen opportunista használata a kifejezésnek” – mondta.

Az akadémikus családja jelentős részét elvesztette a Holokauszt miatt, miközben Soros egy magyar tisztviselő keresztfiának álcázva magát megúszta és még el is kísérte segítőjét, hogy zsidó családok vagyonát elkobozzák.

Forrás: Breitbart

Soros és „rendszerváltoztató” stratégája

Az immár 90. évében járó nyugalmazott kelet-bostoni professzor, a monopoli blog bejegyzésében CIA-stratégaként jellemzett Gene Sharp – Soros György amerikai milliárdossal szövetségben – demokratikusnak álcázott mozgalmakat és manipulált elégedetlenkedések sorát hívta életre, hogy azok az utcánF bizonyítsák a kipécézett országok kormányainak:: az USA neokonjai az „új amerikai évszázadban” leigáznák az egész világot, vigyázó szemüket pedig Ukrajna felé vetik.

A szerző szerint közelebbről nézve, vannak hasonlóságok az arab tavasz és a kijevi események között. A szervezetek transzparensei, a szórólapok némelyike ​​azonos is (csak különböző nyelveken íródtak, de látható, hogy ugyanazt a kézírást használják nagyon jól). Az alapot a „demokrácia előmozdítása” jelenti a CIA-hidra (kötődésű) „Demokrácia Alapítványnak”, amely Soros György által támogatott, és amely szervezetet az agg Sharp vezet.

A cikk szerint Gene Sharp OTPOR és CANVAS nevű szervezeteivel „bármikor, bárhol a világon” tud kezdeményezni felkeléseket „olyan népszerűtlen kormányok ellen és azokban az országokban, amelyek ellenzi a Wall Street és a Pentagon előírt Új Világrendet”. A cikk példaként hozza, hogy a belgrádi székhelyű CANVAS (Centre for Applied Nonviolent Action and Strategies) nevű szervezetet alapító Srdja Popovic együttműködött a CIA-val és dolgozik a Pentagonnak, együttműködve a George Friedman alapította Stratfor kémvállalattal; remek kapcsolata a katonai hírszerzéssel az Egyesült Államokban, jól ismert.

A cikk szerint ez a fajta megközelítés már történelmileg kipróbált, hiszen már 1996 őszén arról írt a Frankfurter Allgemeine Zeitung, hogy „a horvát elnök ismét összeesküvés ellen figyelmeztet”, egy a horvátországi eseményeket taglaló cikkben (akkortájt ugyanis Franjo Tuđman horvát elnök erősen megtámadta a Sors-alapítványt). „Eredetileg jóváhagyott humanitárius szervezetként, a Soros Alapítvány megpróbál technikai és pénzügyi támogatást nyújtani a fiatalok számára a feltételek megteremtéséhez a jelenlegi hatalom leváltásához, és az ellenőrzés elnyeréséhez minden életszféra felett, kezdve a média és a kultúra területén.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések